Packar ihop lägenheten..

Håller på att packa ihop mitt liv, kan inte säga att jag gråter precis men lite vemodigt känns det ju. Idag var sista arbetsdagen med min kära Louise, hon är nämligen ledig nästa vecka då jag har mina sista 3 dagar på verkstan. Snyft, en bättre kollega och kamrat hittar man inte. Men vi får väl ringa till varandra och avreagera oss istället :)

Det blev otippat utgång i lördags ändå, trodde inte nån av Frassedamerna skulle på krogen efter vår middag på Landströms (vi avbokade julbordet) men där hade jag fel, Kajsa, Paulina och Jennie besökte Ferrum med mig. Det var trevligt men saatan vad kalas jag var, pigg och klar i huvudet men kroppen hängde inte riktigt med. Kunde fan inte stå still utan vinglade fram och tillbaka som en gunghäst. Tur att det var mkt folk ute så ingen märkte att jag lutade mig mot de flesa i hopp om extra stöd.

Gick hem tidigare än Paulina, som hade sin garderobslapp i min väska, så skulle försöka skriva ett meddelande till Kajsa att jag hade lämnat Paulinas lapp i garderoben och att hon bara behövde säga numret. Minns att jag fingrade med mobilen i säkert en kvart innan jag ens fick i väg nåt. När man läser mina utkast och det slutliga meddelandet förstår man att jag hade det kämpigt:

Utkast 1: "Af sakic 291 så"
Utkast 2: "Om Paulina ber om sin läcka os"
Skickat: " Hej. Om Paulina ber om sin jacka nr 291 får hon sin jacka!" (nääää, vilken smart idé!)

Ja, vilken toppentjej! Det fick även vältas väska innan jag hittade den förbannade hemnyckeln, grävde som besatt i åratal men när man ser i kors är de svårt..Tror dock inte mitt sällskap var helt nykter heller, vi var båda helt oförstående varför i helvete det inte gick att logga in på Spotify. Försökte hur många gånger som helst! Idag när jag startade datorn som varit i viloläge förstår jag varför. Hade ju fan inte loggat in på internet. Det står klart och tydligt på felmeddelandet, vilka nötter!
Men det slutade ju rätt fint iaf så är nöjd med kvällen!

Nä, nu ska jag packa vidare..Tack och adjö.

Undrar förresten vilka det är som egentligen läser denna döda blogg..Långt mkt fler än jag förstår, eller känner. Men det är bara trevligt :)

De foton jag lyckades ta innan spriten tog över totalt..Oj

Precis när jag publicerade inlägget la Louise upp bilder från julbordet på Facebook.
Så här är en bild på min nya hårfärg :)


Ingen blondin längre!

Nix, nu är man ingen blondin längre! Har numera mörkrött hår och trivs som satan. Varför har jag inte färgat det tidigare?

Ska lägga upp foton på min nya frilla men har inga ännu, tog inte med kameran i lördags (eftersom den är så jävla värdelös) så måste tigga bilder av Louise. Orkar inte börja posera här hemma heller.
Det var iaf ett trevligt julbord men lite torrt måste jag säga, skandalerna uteblev. Trist!
Måste även påpeka att Ripans mat var något av en besvikelse, trodde det skulle vara större utbud. När jag var där sist fanns det ju massor att gott! Fast man äter ju ändå inte så mkt när det är partaj, ölen tar alldeles för stor plats..

Det va i överlag en rolig kväll, dock synd att mitt glada humör skulle förstöras vid 02.30-tiden.
Trevlig kille, tummen upp!

Men skriver mer nån annan dag, ingen inspiration just nu.


Vill ha!

En sån här vill jag ha!

Alla som nån gång åkt med mig vet hur jävla galen jag blir så fort jag sitter bakom ratten. Alla aggressioner kommer ut där i Polon. Men ibland räcker det inte med fingret, tutan eller vilt gestikulerande. Det syns ju inte för dem bakom. Så köp en sån här i julklapp åt mig nån, snälla! :)

Drivemocion

 

 

"Skicka meddelanden till dina medtrafikanter, tacka för gott uppförande eller inte...  Trådlös display med fem olika smileys som du sätter i bakrutan på bilen och styr med en fjärrkontroll."

Nåja, får ju se om den hamnar under granen.


Julbord!

Nu närmar sig äntligen det årliga julbordet med R&W, som jag har väntat! Det är alltid skoj på våra julskivor, men det blir alltid liiite för mkt dricka så i år ska jag ta mig i kragen och fokusera mer på maten.
Det är ju min sista fest med mina kära arbetskamrater också för nu har jag mindre än en månad kvar på verkstan. Känns lite sorglig..Kommer även sakna alla kamrater på Frasses när jag flyttar, det har ju varit min arbetsplats i över 5 år! Tur att jag fortfarande har en fest kvar med hela det gänget, julbord den 19:e :)
Dock lite synd att båda julborden är på Ripan, hade varit trevligare att gå på olika ställen men men..Får hoppas det är höjdarmat iaf!

Längtar till lördag av en annan anledning också. Då ska jag äntligen förändra mig, och till det bättre hoppas jag :)
Efter 6 års feghet slår jag nu slag i saken, trevligt! Väntar tills på lördag så jag får överraska kollegorna med en ny och fräsch Sandra. Har ju sett förjävlig ut den senaste tiden!

Nåja, nu ska jag ta och göra lite nytta.

RSS 2.0