Röda Korset

Vad jag är dålig på att uppdatera!
Har all tid i världen men ändå blir det inget skrivet..

Jag har iaf fått jobb!
Eller egentligen inte. Det är obetalt jobb.
Ska börja som frivillig på en av Röda Korsets butiker här i Umeå. På tisdag ska jag dit för introduktion och schemaläggning. Jag har sagt att jag kan jobba ofta eftersom jag ändå är arbetslös och vill ha något meningsfullt att göra under dagarna. Förvånande nog påverkar det inte a-kassan heller. Men man kan ju faktiskt söka jobb på kvällarna!
Ska bli roligt att sortera och sälja kläder och prylar som folk lämnar in, känns bra att göra något osjälviskt också!

Nu har jag även två trevliga helger framför mig, på fredag kommer min äldsta syster hit och helgen efter kommer Madelene. Skoj som satan med besök!
Måste bara fixa till lägenheten lite, hänga upp alla tavlor och gömma lite sladdar och sånt. Jag skjuter bara upp det hela tiden och skyller på att det inte gick så bra sist jag skulle använda slagborren, den bara vandrade iväg över väggen. Stenhårda jävla väggar..
Ska iaf ta tag i det redan idag!

Nä, nu ska jag äta lite lasagne som jag lagade i fredags. Tycker jag gör världens godaste lasagne, ost, ost och mer ost!

Björklöven!

Hockey på tisdag! TrallllalaaaaSka bli skoj med riktig hockey, storpublik och pilsner. Heja Björklöven!

Porrskådis, javisst!

Brr, fryser fortfarande om tåssingarna. Varit och grillat och åkt madrass, lr skrane som det visst heter här, med ssu. Man fick fan styra väl för att inte ploga över småttingarna som var överallt. Om man inte får åka skrane utanför pinnen borde man inte få åka slalom innanför! Det var iaf skoj, men kallt!
Det var visserligen några timmar sen men kom nyss utifrån, varit och skrivit klart pappren med de stackare som fick närkontakt med polon. Så nu sitter jag med tofflorna jag fick av Maddis och försöker få tårna varma igen. Måste börja med tjocksockor!

Jag börjar sakna jobben nu. Frasses framför allt men även R&W. Börjar bli lite tråkigt att strosa runt här hemma. Har lite smått börjat söka jobb men än så länge lever jag bra på mina sparade slantar, får ju inge a-kassa på ett tag eftersom jag sa upp mig. Men men, det löser sig nog. Hoppas volvo börjar köra på högfart snart igen så kanske man kan få jobb där, bor ju nästan granne med stället så vore perfekt!

Undrar förresten vad folk på R&W tänkte för sådär två år sedan när de fick höra att en "riktig porrstjärna" skulle börja där. De måste ju ha varit i extas dagen jag skulle börja!
Och sen blivit riktigt besvikna när jag knallar in, helt vanlig i och grå. För nån porrstjärna är jag tyvärr inte...

Tur att de flesta av mina före detta arbetskamrater verkar veta bättre, de lyssnar nog inte på snack som kommer från så opålitliga källor. Att det gjordes mkt för att jag skulle bli illa omtyckt, redan två veckor innan jag ens började, är nu klart. Men uppenbarligen ett misslyckande.
Kände mig faktiskt rätt uppskattad på R&W. 

Trist med bittra människor, även om jag i detta fall kan förstå bitterheten. Man kan ju undra om det dök upp minsta lilla tankeställare när jag senare förklarade hur det ligger till med min påstådda porrfilmskarriär. Att mitt liv inte förbättrades av händelsen är ju självklart, men att sen få leva med idioters jävla skitsnack är nästan värre. Människan är ond, det är uppenbart. Men jag kan ändå inte sluta hoppas på det motsatta, tyvärr Madelene. Hoppet är ju som sagt det sista som överger en.En riktig stjärna inom vuxenfilm!
Gud så synd att jag har strumbyxor, tänk vilken bild om jag varit troslös!
Synd synd...

Umeå!

Nu har jag börjat komma i ordning här i Umeå. Så jävla lycklig över min lägenhet, aldrig känt mig så hemma någonstans förut! Inget betongblock här inte, nej nej, snarare radhus. Så mysigt att ha egen ingång och trappa inne i lägenheten. Känns som att bo i en minivilla :)
Fönster åt tre håll har jag också så den lilla sol som nu finns lyser alltid in genom nåt av fönstren. Även badkar finns i denna perfekta lya, som jag har längtat efter det! Har dock bara vågat använda det en gång med oro för den dyra elräkningen som kommer i slutet på månaden. Jag har nämligen kallhyra här så måste betala för uppvärmningen av vattnet. Har bestämt mig för att jag bara får lyxa till det med ett bad en gång i veckan (självklart duschar jag de andra dagarna!) och då endast fylla på med varmvatten en gång under badtiden. Fast  blir nog svårt att hålla det när jag har fått ett bokställ av Louise, när man slipper hålla i boken själv kan man ju ligga tills man skrumpnar!

Har redan fått en ny kamrat som verkar bo här i knutarna. En stor, fet kissekatt som följer efter mig och vill bli klappad. Den har uppenbarligen ett hem (med tanke på vikten) men den försöker ändå smita in till mig när jag öppnar dörren. Hade gärna låtit den komma in om det inte vore för mina egna katter som då skulle starta krig med inkräktaren. Särskilt Idun, hon gillar inte främlingar. Tjockiskissen är iaf så söt att jag får hjärtsnörpen när den står utanför dörren och kikar in genom fönstret.

Det enda problemet med lägenheten är att den är lite för stor för mitt möbelutbud. Att flytta från en 1:a på 40kvm till en 2:a på 66kvm utan att införskaffa sig mer möbler gör att det blir lite tomt. Jag måste ju hålla i slantarna numera så vågar inte åka på IKEA där det självklart skulle spåra ur totalt. Men liiiite ville jag ju slösa så jag och syster tog oss till Röda Korset där jag fyndade ett köksbord och 4 stolar för 255:- Inte illa! Köpte även en tv till sovrummet för 200:- så nu kan jag sluta med den dåliga vanan att somna i soffan. 
Fast problemet är ju vardagsrummet som nästan är lika stort som hela min förra lägenhet. Vad ska man fylla det med? Är inte så sugen på idén jag fick om en "läshörna", nån jävla gräns på gubbigheten måste man väl ändå sätta! 

Nåja, värre problem har man ju haft!Nu är det bara att ni kommer och hälsar på kamrater!


RSS 2.0