Äckel

Sitter och tittar på uppdrag granskning och blir så jävla förbannad!
Självklart blir jag arg på killar, som nu denna Oscar, som inte fan kan bete sig. Men bli nästan mer less på alla tjejer som direkt de får möjlighet ger sig på varandra, fattar de ingenting?!
Tror de att de själva kommer få mer respekt om de misstror andra tjejer och kallar dem hora och slyna?
Vilka idioter som inte fattar att de bara förstör för sig själva..

Hoff, ska man verkligen sätta barn till denna värld? 
Nä, vill inte att mina framtida döttrar ska behöva acceptera detta, och innan denna värld blivit som den borde är jag oproduktiv för länge sen.

Tack och adjö!


Utväxthelvete

Fan, helt slut i skallen. Började 5 i morse så klockan ringde redan 03.40, det är inte vettigt att vakna vi den tiden! Slutade dock redan 10.00 så tog mig en liten luring på dagen, därav den döda skallen jag fortfarande lider av. Man mår inte riktigt bra av att sova på dagarna, även om det är gött just för stunden.

Min lönespec kom idag, fick mycket mer än jag förväntade mig! Fast det är ändå småslantar, 5000:- ynka kronor, räcker inte ens till hyra och el. Men hade bara 28 timmars arbete under februari så klagar inte, nästa månad kommer bli finfin, de ringer ju hela tiden och undrar om jag kan jobba, till min stora lycka! :)
Blir iaf mer än heltid och nu när jag inte fått lön på några månader kommer det kännas gött!

Jag tror fan jag måste färga håret blont igen, blir galen på detta med ljus utväxt som gör att man ser skallig ut. Funderade ju här för ett tag sen på varför jag inte blivit mörk tidigare, nu minns jag. Det är ju ett helvete!
Förut färgade jag håret typ var 3:e månad, nu måste jag köpa dyr hårfärg varannan jävla vecka, blä!
Nä, kanske man skulle återuppväcka BimboSandra..Kollektivavtal

I'm on television, sviiiiiiinhäftigt!
( man skymtar mig lite i bakgrunden )Det var kallt som satan men man får ju ta en för laget!

Aldrig varit ute med LO tidigare och trodde inte att det skulle vara ett sånt mediepådrag, SVT, tv4, SR, VK och VF besökte oss i kylan. Tur nog hade jag kunnigt folk med mig som fick stå för intervjuerna. 

Roligt att media intresserade sig iaf, viktiga saker som bör få uppmärksamhet!

Minnen

Fan Maddis, minns du?

 

Goa minnen från Hultan 2009!

Internet

Jag som alltid tjatar om att jag önskar internet lades ner har de senaste dagarna varit nätlös, och jävlar vilken panik det medförde! Man bli ju helt isolerad!
Idag har jag iaf varit till Telia och fixat ett nytt mobilt bredband, nu kan jag till och med röra på mig utan att loggas ut, gött!
Vårsol

Våren är här!

Idun och Tuva sitter och gosar i fönstret, mina bäääääbisar :)Observera de döda rosorna som jag glömt på vinstället. Jag och Maddis fick dom av pizzabagaren på alla hjärtans dag.

Myror!

Bläää, det sprang förbi en myra på bordet nyss. Hemma i MIN lägenhet, panik!
De som känner mig vet att jag lider av extrem myrskräck. Svor för fan som 8-åring att ALDRIG mer åka till Uppsala eftersom jag tyckte det var alldeles för mkt myror på marken där. Ett löfte jag dock brutit många gånger efter det men ändå.. 
Dödade iaf myran med tv-kontrollen. Slog och slog tills den inte rörde sig mer, elakt men jag hamnade fan i chocktillstånd. Vad gör en myra inne hos mig mitt i vintern? Har jag en myrstack i väggarna eller nåt?!
Fifan, nu kan jag inte sluta leta efter fler..

Ser jag EN till flyttar jag ut, detta är ohållbart!


Jag är en tönt, jag vet!


Kolsvart

Det blev lite jobbigt idag på praktiken/jobbet. Vi satt i röntgen med en av våra handledare när en väska med mkt material som såg svart ut i röntgen rullade förbi på skärmen. Handledaren sa till mig "Oj, här var det kolsvart. Det måste vi kolla!"
Precis i samma sekund som hon säger det vänder jag mig om och tittar mot passagerarna, helt utan egentlig anledning. Där står det en mörkhyad karl, rätt så mörk. Vi får ögonkontakt.
Kan bara tänka mig hur han upplevde situationen.
"Oj, här var det kolsvart, han måste vi kolla!"

Får hoppas han inte hörde vad handledaren sa, men kände att sekunden vi hade ögonkontakt var jobbig, är nästan säker på att han hörde. Såg dock inte vems väska vi sen kollade eftersom det sköttes av en annan anställd, ber till gud att det inte var den mörka killens. Vågade inte vända mig om något mer för att titta efter...

Haha, det blir så fel ibland!
Snö, snö och mer snö..

Hur i helvete kan det snöa så mkt?!

Jag har ju som sagt ansvar för att det inte snöar igen från min dörr och ut till vägen, ett ansvar som jag delar med grannen som bor brevid, och det har blivit en del skottande sen jag flyttade in. Tina, sa inte din karl att jag nog aldrig skulle behöva skotta, "detta är ju ändå Umeå"?!

Hur som helst, eftersom jag varit arbetslös och sovit hela dagarna har det varit min stackars granne som fått sköta det mesta skottandet. Igår hade jag tvättstuga kl 12 så tänkte bara gå och starta den första maskinen innan jag tog tag i snömassorna, men självklart stod en tjej redan och skottade när jag kom tillbaka från tvättstugan. Jag tackade och mumlade skamset att jag skulle göra det nästa gång. I morse vaknade jag iaf vid 11-tiden, bakis och jävligt, och såg att det vräkte ner snö utanför. Jag mindes mitt löfte och hoppade kvickt i brallorna och ut till skyffeln. Det var rätt uppfriskande att ploga snö i mitt tillstånd, man nyktrade till en aning :)

Det känns dock som att det inte hjälper hur duktigt man än skottar för det kommer bara mer snö hela tiden.
Nu senare på kvällen gick jag ut till bilen för att åka på Ica (Nej, inte den som ligger 100 meter bort, den hade stängt!) och det var fan en halvmeter snö på och runt bilen min, ändå har den bara stått sen i fredags, hur mkt kan det snöa egentligen???!!!!
Blir väl att skotta imorgon igen. Om nu inte grannen hinner före...

Igår blev de ju partaj och ett riktigt roligt sådant faktiskt. Tinas kompis bjöd på middag och sen gick vi på Teatercafét. När jag kom in på TC kände jag att det var lite väl "fint" för min smak, men måste säga att det var trevligt! Många vackra karlar strök omkring också, och en hel del tofsar så det är synd att ingen av mina två tofs-älskande kamrater var med.

Nä, nu ska jag sova. I morgon blir det praktik på flygplatsen!

Godnatt

Lite bilder från i lördagsRSS 2.0