städat bort smutsen

Goddagens!
Idag är jag äntligen frisk...Förkylningen försvann lika fort som den kom...lämnade dock kvar lite snuva å ont i halsen men febern är borta!
Det var den redan i morse när jag vaknade och då ansåg jag mig frisk nog att göra lite nytta! Hade viss ångest över att jag inte gått på jobbet men igår kväll var jag ju helt död så trodde inte att jag skulle tillfriska så mirakulöst under natten..Vaknade inte heller förrän 10 å det känns ju ännu dummare att stappla in vid den tiden på jobbet än att inte komma alls..Och man ska faktiskt vara hemma en feberfri dag, det har man kära arbetskamrat Johanne påmint mig om =)

Har i alla fall städat och donat i 5 hela timmar!!!!  Eftersom jag ännu inte var riktigt i toppform gick det inte på högfart precis, därav den långa arbetstiden..
Tömt kyl, skåp och hyllor, skrubbat rent överallt, till och med lister och kablar! Har även dammsugit, diskat, skurat och tvättat kläder. Därtill lagade jag en näringsrik måltid till karln när han kom på besök efter jobbet, fan vilken god husmor jag är!

image34

fortfarande sjuk..

Jag är fortfarande sjuk...fan vad trist det är!
Har tittat film hela förmiddagen, bland annat The Machinist. Bra som fan är den filmen. Det var Picky som först tipsade mig å nu tipsar jag alla som läser detta, se den! 
 
image32

Christian Bale ser verkligen inte frisk ut...
image33

Jag vill också va med mina samlade kamrater Caroline, Maddis å Sanna i Stockholm...De har säkert hur skoj helst medan jag ligger här å nyser...Det är så man blir avundsjuk =)

sjuk...

Fan! har gått å blivit sjuk...hela firman verkar ha drabbats av akut förkylning..min slog till som en käftsmäll igår eftermiddag...helt plötsligt var jag (enligt mig) dödssjuk!!  

Gick på jobbet idag ändå..vafan, det var ju min plikt att smitta ner de sista stackarna som klarat sig undan epidemin än så länge! Gnällt har jag gjort också, hela dagen lång! Tyckt så fruktansvärt synd om mig själv!
Ärlig talat var jag alldeles för snål för att gå hem..tänkte hela dagen att "En timma till klarar du, blir mindre karens då" Till slut var klockan så myckt att det var för sent, hela dagen hade gått...Dumt nog tänkte jag inte på att jag kunde tänkas vara sjuk en dag till och tvingas ta ut en hel karensdag i morgon....Fan att man inte har alla koppar i skåpet..

Nog om min "livshotande" sjukdom...

Thailandsresan 22/3-14/4-08.
Nu har vi iaf bokat en veckas hotell! På Kata beach, phuket. Verkar fint som fan tycker jag =) Får bara hoppas att svenskarnas favorit phuket nu är fint, har ju mina två tidigare thailandsresor till trots aldrig varit där...De resterande två veckorna tillbringar vi nog förmodligen i Khao Lak och Bangkok...

Rumstypen vi valde fanns i olika färgteman: Rosa, orange, grön och gul...Hoppas vi får ett rosa!

Sugar Palm Kata resort & spa

image28 image29

Lääääääääängtar tills vi åker!!!!!!!!

Tack å godnatt!


Matfobi..

Jag är en mycket rädd människa när det gäller att prova nya maträtter...Kanske beror det på att jag som liten aldrig tvingades smaka på nåt jag jag inte tyckte verkade gott..Mor eller far lagade helt enkelt min favortimat ( fiskbullar i dillsås ) när de andra skulle äta nåt som jag ansåg skumt...Vilket var ofta..

Saker jag bara inte vågar (och vägrar) smaka:
Sushi.
Skaldjur.
Gravad lax.
Sill.
Bläckfisk.
Janssons frestelse.
Mögelost.
Sojakorv.
Leverpastej..
Ripa, tjäder, anka och andra fåglar som inte är kyckling.
Kronärtskocka
Lamm, björn..
bla bla..listan kan bli lång...

Denna fobi har lett till många probem under åren..Började till exempel grina ( blev iaf rejält fuktig i ögonen) när Pickys snälla far skulle bjuda oss på sushi, ändå var det inte rå fisk i rullarna utan gravad lax och kräftstjärtar..Men det gick bara inte..Kunde inte ens äta en rulle efter  att jag pillat bort fisken...Skammen var total. Det ska tilläggas att detta var första gången hans päp bjöd mig på middag...Men underligt nog inte den sista =)

En annan gång, för säkert 5 år sedan, blev jag bjuden på lappkok ( typ renens alla delar i en gryta ). Självklart kunde jag inte förmå mig att smaka och då tog den snälle farbrorn som stod för maten fram julskinka till mig. Perfekt tänkte jag, fram tills han började sleva upp potatis till mig från grytan där renen kokade...Har än idag svårt för julskinka...

Detta är ett problem som jag verkligen vill bli av med, hjälp mig!
Nån?

                                       image27Sandra i trafiken

Jag har alltid trott att jag är en person med lång stubin, att det är en av mina goda egenskaper som bör nämnas i jobbansökningar....Men nu har sanningen gått upp för mig. Jag ilsknar till fort, väldigt fort...

I trafiken till exempel...jag blir helt enkelt såååå jävla arg varje gång jag sätter mig bakom ratten...lugna fina Sandra är borta och djävulen tar plats. Min tuta är väl använt, fingret likaså...
Jag är väl medveten om att jag inte är nån mästerbilist själv men vad fan! Hur jävla svårt kan det vara att använda blinkers? Eller respektera högerregeln? Eller inse att det även är ett trafikbrott att inte hålla trafikrytmen för 5 öre, man behöver inte köra 30 bara för att det ligger snö på backen! Eller för fotgängare att inte först halvt gå förbi övergångsstället för att helt plötsligt, utan en blick över axeln, göra en 90 graders vändning och stega ut på gatan, har de aldrig hört om ögonkontakt i trafiken? Eller suktar de efter döden?
Jag vet inte men ibland har jag lust att ställa in bilen i garaget för gott och åka lokalt..För när jag inte själv sitter bakom ratten håller sin djävulen inne....


                                                                              421239-26

jobbig helg...

Hoff vad trött jag är!!
Varit en tung helg...Frasses är en mycket trevlig arbetsplats men fan vad trött man blir!!
Bakis var jag idag också fastän jag knappt fick i mig nå alkohol igår, kom typ 10 över tolv till krogen igår...gick hem lika fort..inte hunnit upp på samma höga partynivå som Sanna och hängde inte riktigt med på dansolvet =)

Nu är det bara lite mer än en månad kvar tills vi åker till älskade thailand! Fan vad jag är avundsjuk på mig själv..
Synd bara att jag missar  högskoleprovet..hade behövt göra d igen....men men...

tack å godnatt!

stackarn....

Stackars lilla Idun...nu kan hon inte längre få kissebäbisar....kastrerades (heter visst så även för honor) igår..
Hon började bli allt för jobbig med sitt golvkissande och serenader på nätterna när hon löpte...
Så nu har hon ett stort sår på magen och tratt runt halsen...hon är inte förtjust!
Stackarn...

421239-24

nasty..

Den här klippet har lett till sömnlösa nätter....det är så vidrigt...visst det är elefanter...men ändå!!
Mat som svalts och genomgått matsmältningsproceduren är inte menat att återätas av kompisen, punkt slut!jävla idioter

"Men inte kan ni tjejer åka på stoppet! Vi åker ju kl 04.00....och kommer inte hem förrän 03.00 på natten!! Å desutom är det jättesmutsigt...och man måste jobba jättehårt...Å vad ska ni förresten med så mycket pengar till?
Nä flickor...det vill ni inte...!

NÄ, inte alls! Vi tjejer har ingen som helst lust att tjäna pengar..nej nej...vi har ju karlar som försörjer oss..och även om vi inte har det, hur i alla fridens dar ska vi lyckas göra av med så mycket pengar?? Sååå dyrt är ju inte sminket och frisörbesöken...
Vi är ju även livrädda för att smutsa ner naglarna...Nä vi står fint å snällt kvar på verkstan med grundlön och rena kläder...För vi är ju helt med på att vi kvinnor inte har nåt på stoppen att göra, för då måste ju de stackars karlar som hamnar tillsammans med oss jobba dubbelt!

Förlåt att jag blir upprörd! Ska genast och på momangen byta om till kjol och blus...har nån sett min skrivmaskin?


Jävla idioter................

"Män beundrar gärna duktiga kvinnor - bara de inte är i samma bransch."

Borta..

Tänker på dig kusin..
Vila i frid..421239-22


bröllop

Nu är min äldsta syster Lindha en gift kvinna =)
I fredags blev hon kidnappad av två tomtar som förde henne till vår andra möhippa..Hon fick inte bara mat och vin utan blev även påmind om sin ungdomstid som hårdrockare av en inhyrd karl i skinnbyxor och peruk. Skoj var det! =)
Själva bröllopet var så fint och romantiskt som det bara ska vara, och festen på Petsamo efteråt så rolig som det kan bli. Min vän Sanna agerade dj, proffs som fan!  421239-21

Inga större skandaler ägde rum, konstigt nog. Jag klarade min ända fram till kl 02.45 då jag somnade in på en stol. Saaaatan vilken god Lingonsnaps!!

RSS 2.0