skoj helg!

I helg var d party som aldrig förr, tvådagars körde jag och Carro. Så jävla sliten för tillfället!
Har iaf haft skoj som satan, helst i fredags då även Sanna var med. Lagom mkt alkohol och lagom mkt folk. Jag var på ovanligt gott humör, både gjorde och sa saker jag aldrig annars vågar. Jag vet inte vad som flög i mig, var inte ens särskilt full! Har iaf inte den ångest som annars alltid plågar mig på söndagar, nej nej jag hade skoj och det är ju det viktigaste!
VI tog alkotest hemma hos Carro, hennes mors karl ägen en likadan som polisen har, alltså inget skräp köpt på Ö.B. Efter tre starköl låg promillet mitt på 0.93. Jävla fint att kunna ta reda på hur jävla full man egentligen är! Vill ha en sån!

Go helg! =)


lokalfest

Party i lördags som vanligt. Jag, Carro och Jessica gick till Marlene och Emmas lokalfest på Steinholtz. Mkt trevligt! =)
Blev lite för mkt alkohol som vanligt, fast inga större bravader. Klarade mig med endast låg nivå av ångest på söndagen, och det kan jag ta!


På bra humör!

Är på lite bättre humör idag! Fan så mkt trevligare att va glad!
Lite bilder från LKAB-festen jag och Sussi va på

 

bortblåst

Ångesten börja blåsa bort, iaf delar av den..
Gjort det som bör göras och varken kan eller vill göra något mer.

Ångest på hög nivå!

Ångest har varit min fiende och plågat mig i i två dagar nu..Rickard har fått umgås med mig för att inte de mörka tankarna ska ta över totalt..Att jag aldrig lär mig!
Hur kan man gång på gång bete sig som en jävla idiot utan att lära sig något?
Antar att det är konsten att förtränga som är boven i dramat, eller oförmågan att sluta dricka den jävla alkoholen..
Tycker väldigt synd om alla som tvingats se mig på krogen i lördags, ingen vacker syn..Vidrigare person fick man nog leta efter...Jag minns då inte mkt, bara att jag inte borde varit där. Jag borde ha legat i någon snödriva där ingen såg.

"Förståndet har sina gränser, endast dumeheten är gränslös"


Rolig helg!

Nu sitter jag på tåget till Luleå, ska hälsa på min syster å hennes lilla dotter Freja. Så söt! Ska få gossigossa med en bäbis =) Sen har jag även som mål att hitta en klänning till helgen, ska på lkab-fest med Sussi. Jag är hennes parter och en mycket tacksam sådan! Fri bar säger ju allt för en stackars fattig sjukskriven  sate som jag. Det är dock lite trist att Louise inte fick samma dag =( Även tråkigt att jag missar fest med Sanna, Jessica och Carro, nu när den sistnämnde för en gångs skull är i stan men men..Det är inte ofta jag får gå på LK-fest så kan ju inte missa det.
En stor händelse i Sandras torftiga liv =)

Den 13:e december (tror jag det va) ska jag med R&W på julbord också, skoj som fan men det hade varit ännu roligare om jag kunde få kryssa i 2 personer på anmälningslistan..Inte för att jag vill ha med en karl utan en  av mina kära vänner, borde ju bjuda igen och låta Sussi va min partner! Men tror inte företaget jag sliter för skulle bli så upphetsade över den idén, inte för att jag vågat fråga..känner dem nog väl för att avstå. Om man nu inte har någon käresta borde man ju få ta med en person av valfri relation, eller hur? Men nu ska jag inte döma R&W, har ju faktiskt inte frågat..feg som jag är!
Ska iaf se till att det inte slutar som förra året med en nerspydd matta...Det uppvaknandet var ingen höjdare!
Jävla ellos..

Jag har vädligt tråkigt! Det är fan inget lyx att vara sjukskriven! Ok för de lyckliga som har ett roligt liv med massor av aktiviteter och framför allt pengar! Jag har ju fan knappt råd att göra något, förutom att sitta och snoka i ellos-kataloger med min mor. Vi fick nåt frispel och beställde tillsammans för 1300:-, roligt med nya fina kläder tänkte vi men icke...Endast en klänning ska behållas, och det endast för den fina röda färgen..Den sitter inge bra, man får uppenbarligen inte ha lite extra former för deras kläder! 3 klänningar fick åka tillbaka av den anledningen.
Och folk opererar för att öka hyllan..Det är just nu oförståeligt för mig!

Jag har så tråkigt att jag rotat fram alla gamla pussel som legat å dammat här hos mor, 3 stycken har jag hittills lagt..Ett är format som en delfin och jag tyckte det såg väldigt roligt ut och undrade varför jag inte färdiglagt det tidigare..Nu vet jag varför..Det var fan inte för nybörjare!!!! Endast 750 bitar men man ska inte låta sig luras av det! Vissa bitar va små som lingon och formade likaså, sjukt svårt men jag klarade det! =)Saknades dock en bit, mycket frustrerande!!

Har även förskönat min hand med bandage som min systers schweiziska kompisar lämnat här när de va på besök. Ser fan så mycket trevligare ut nu!


Klant!

Det är oerhört tråkigt att ha gips! Illa luktar fanskapet också, trots att det bara gått en vecka! Hur jävla gott ska det osa från handen om två veckor? Törs knappt spekulera...

Va iaf ut i helgen, kunde ju inte sitta inne på halloween! Nära att bartendern inte lät mig köpa två 6:or, han tittade på handen och tyckte inte jag skulle ha så starka drycker..Va fan, det är ju just pga handen jag borde det! Bara för att fingret är ur funktion ska väl inte skallen behöva lida? =)


Jag fick det bekräftat nyss..Jag är extremt klantig! Smällde upp bildörren i pannan när jag skulle öppna den, hur lyckas man med det?? Vet inte, men jag klarade det iaf galant..Så nu sitter jag med brutet finger och en attraktiv bula i pannan...Jävla nöt!


Min ytterst sexiga hand

Lördags
( blev få bilder, som vanligt )

Jens från sin mest åtråvärda sida, haha..


Jag, Anders & Sanna


Sanna och Stina


RSS 2.0