Hultsfred!

Nu är det bestämt, det blir Hultsfred för käre Madelene och mig. En sista sommar i ungdomens tecken har vi bestämt. Fan vad skoj!
Bokat flyg ner till stockholm, åker 8.e juli och tillbaka 19:e så ett rätt långt besök i storstaden med andra ord =)

Det som är jävla tråkigt med vår Hultsfredresa är att vi förmodligen kommer missa Kings of Leon, de enda jag verkligen vill se. De spelar nämligen redan på onsdagen och vette fan om vi hinner fram i tid. Känns ju liiiite jobbigt att komma fram mitt i natten och sen börja böka med tältet. Det är förmodligen nog svårt att göra det på dagen i nyktert tillstånd! Men vi får se..kanske löser sig!
Ska bli så jävla satans roligt iaf! Gött att knata omkring i stövlar och va allmänt lortig =)

I lördags va jag på Coop-fest, det var en riktig höjdare faktiskt. lr iaf 5-kampen som mitt lag såklart ägde! lr, ok vi kom på 
2:a plats men inget annat lag hade sån kämparanda som vi! Vi hette "lag soporna" och bestod av mig, Katti, Mikaela och Johanna, alla från Frasses.
Katti var fan helt galen och skrek " jäääävla sopa!!" till var och varannan stackare i de andra lagen som kanske inte lyckades direkt med sin uppgift. Så jävla hård =)
Min prestation är jag mkt nöjd med, var den förste att få ner tampongen i flaskan. Tror att min överlägsna seger berodde mkt på att lagkamraterna mina sjöng Pärleporten för mig medan jag kämpade. Min låt! =)

Vi hade iaf väldigt roligt, krogen sen var dock ingen större hit, fast det är ju inget ovanligt!

Fredagen är jag också nöjd med, vin i trevligt sällskap. 

Nä, nu har jag mkt roligt att se fram emot. Först Kirunafestival och sen Hultsfred. Det ser ljust ut!


Vi från Frasses: Katti, Johanna, Karin, Lina, Mikaela och jag. 
                                        Lag soporna!

RSS 2.0