Själdödande inbetalning...

Satte precis in 7977:- på skatteverkets konto.....fiiiiiiiiiiiiiiiiiifaaaaaaaaaaaan!!!!

Ont i själen....

Tragiskt å tråkigt..

Fan, vad har man att skriva egentligen? Ingenting, absolut ingenting för det händer ju inget roligt!
Bara jobbar och sover, jobbar och sover....Tragiskt liv..
Fast kl 11.45 imorgon stämplar jag ut och sen är jag ledig resten av veckan, fan vad fint!!!!

 Planerna för veckan är:

Onsdag: Storstädning hemma. Kanske gå ut, förmodligen inte men..
Torsdag: Spela Buzz med Frassekamrater hos Suphattra, skoj!
Fredag: Åka till Ikea och Finland en sväng, Finlands alkohol lockar mest.
Lördag: JÄSA!!!
Söndag: JÄSA!!! Och ha ångst för att ledigheten är över..

För efter helgen börjar allvaret. Blir och jobba varje dag från 5/5 fram till 30/5...Och då kommer perioden mellan 12/5 och 22/5 bestå av 12 timmars skift i Vitåfors..Säkert natt också om jag har otur...
Men pengar blir det!!!
 



Kirunas rondeller...

Kirunas rondeller är fullpackade med idioter!!! Får det bekräftat dag efter dag...lär er köra bil era nötter!!!
Jag kanske inte är nån yrkeschaufför jag heller, och jag gör också fel ibland men nån jävla måtta får det väl ändå vara!!!
Hur svårt kan det va????
Jag kan inte låta bli att bli irriterad när folk inte fattar att man ska använda blinkers när man lämnar rondellen, eller att man inte behöver vänta tills rondellen är helt tom på bilar innan man kör in. Ni hejdar trafikrytmen!!!!!!!!!!



Fan i helvetes satan vad arg jag blir!!!!!




brysselkål..

Idag har jag fått ett brysselkål i huvudet. Det var inge vidare...äckligt luktade det också..tvi..


                                                  

    

Falun!

Nu har jag fixat min högskoleansökan! Hade problem som satan och fick ringa till vhs, de förstod inte heller vad som var fel men fixade iaf till min ansökan så nu kanske det bär av till Falun! Hoppas bara jag kommer in på utbildningen jag sökt...Hoppas!!!

En sak som inte känns så jävla roligt just nu är den jävla restskatten jag måste betala..hela 8000:-. Hur fan lyckades jag med det?? Blir å  tömma sparkontot...fiiifan..


tråkiga vardagen..

Fan vad trist det är med vardag...Nu när jag hunnit knapra i mig all den mat jag saknat så mycket under utlandsresan är det inte lika roligt att vara hemma längre....blää vad trist det är!!

Igår var iaf jag och Jessica hemma hos Sanna och drack lite alkohol, mycket trevligt. Jag och Sanna tog oss sen till Ferrum, inte lika trevligt. Jag har nästan aldrig roligt när jag går ut..vette fan varför jag jämt ska dit! Alldeles för nykter också, vågar inte ta ett steg på dansgolvet när jag inte är kalasfull...Så jävla dålig musik också..Vem fan kan dansa till dunk, dunk, dunk dunk...usch! Fast det kanske bara är jag som gnäller, vet inte...Det var iaf roligt att träffa Jessica igen, länge sen!

Rickard ska på nåt jobb och vara borta till torsdag så nu har jag hans kisse inneboende, tre katter i en etta är ingen lek..Helst eftersom Zixten ( nej, vi har inte döpt honom ) är en riktig bråkstake, ska bara anfalla mina stackars katter som inte ens är hälften så stora som han..Kommer inte få en lugn stund...Men söt är han!!!!!

image52


hemma igen...

Nu är vi hemma igen! Tyckte det var rätt skönt i typ 10 minuter efter att vi landat, sen kom ångesten....Vill inte börja med vardagen igen..jobb...blääää!
Orkade iaf inte gå idag, helt döende efter att varit vaken i ett dygn så har tvättat kläder och ätit allt jag saknar under resan...Vitt bröd med smör och ost, salta karameller och pizza..Klämde även i mig en korv på Statoil igår...gött och nyttigt! =P

I denna påsen ligger din födelsedagspresent Caroline, den var faktiskt ganska dyr och jag hoppas du vill ha den!!
Annars tar jag den själv! =)

image51

Hard Rock Café Bangkok

Kom nyss hem från Hard Rock café, fan vad god Cobbsalladen är där!!! Helt sjukt!
Ligger nu i sängen, 73 våningar över marken, på Baiyoke Sky hotell här i Bangkok, värt varenda öre! =)
Hittar massor av fina fynd idag, det dyraste linnet jag köpte kostade 70:- och det var ett, för mig här i Thailand, lyxköp. allt är knäppt billigt!!!
Har iaf lyckats bli bestulen än en gång men mer om det senare..Måste sova nu, klockan är massor...

image50


Mätt..

Jag fick min pizza!!!
Å den var jeeeevligt god också, fiifan..smakade nästan som hemma, bästa pizzan jag någonsin ätit utomlands!!!
Så nu är jag nöjd...och mätt =)

image49

Vill ha smör, nu!!!

Fan idag kom första tecknet på hemlängtan. Jag ville under några timmar idag ta ett tidigare flyg hem till Sverige. Orsaken till min plötsliga längtan hem var att vi igår delade på en flaska Sang Som ( inhemsk rom) och jag har varit ytterst bakfull idag...Ni som känner mig vet att jag bara MÅSTE ha pizza, helst Azteka, dagen efter kalas. Vill inte leva annars. Idag fanns det ingen azteka tillgänglig...Fruktansvärt! Jag låg på stranden, bakis och hungrig, och snyftade efter pizza. När väl det suget lugnat sig börjar den jävla karln i Stieg Larssons bok "Män som hatar kvinnor" (läser den just nu) äta mackor i boken. Med ost..Jag fick dödspanik efter rostat bröd med svenskt smör och ost, fan vad gott!!!  Bara skriva om det gör ont....Missförstå mig inte nu, jag ÄLSKAR Thailändsk mat men efter 16 dagar saknar man det man är van vid...Mitt plötsliga smör- och ostsug ledde till en lång disskution med Rickard om vilken ost som är godast. Vi endes om Port Salut.

Fan nu är jag hungrig igen.....
Saker jag saknar just nu:

Pizza ( helst från Valentinokällaren eller Luossa )
Svenskt smör ( smör ska vara salt, inte sött!!!! )
Ost ( som den smakar hemma )
Salt snask ( köpte en burk turkisk peber på taxfree men den är slut )
Popcorn ( finns ingenstans här i Khao Lak...skumt )
Hamburgare ( Dom är jättegoda här men var är dressingen? )

Hoff....Ska nog inte dricka sprit här igen..blir så jävla sugen på all snuskmat vi har hemma...

baiyoke hotell

Vi ska stanna 2 nätter til i Khao Lak, det blev bestämt idag! Så nu är vi här till den 10:e april! Vi har även bestämt oss för att hoppa över alla utflykter..det är så dyrt =P
Istället har vi bokat, för oss iaf, dyyyyrt hotell i Bangkok. Baiyoke Sky hotell...Thailands högsta byggnad...Vi har sett till så att vi som lägst hamnar på 71:a våningen..hur cooooolt som helst!!! Visst, det kostade och jag är snål men vad faaaan...måste ju leva lite....även om man har pengapanik =) Ska bli skoj iaf!!
Längtar till älskade Bangkok! men längtar inte hem, vill inte!!!
Vill aldrig mer åka hem!

Kram alla mina vänner!

Baiyoke Sky hotell
image48

Khao lak

Orkar inte va så aktiv här just nu men skriver rätt friskt i min resedagbok, laddar även upp bilder från resan, besök gärna! =)

Jag i min ytterst fula keps som jag köpte i desperat behov av skydd mot bränd hårbotten och flagnande näsa...

image47


RSS 2.0