Dåligt samvete..

Fan vad dåligt samvete jag har nu!
Jag har ju haft stora probelm med en grannkatt som sitter utanför min dörr jämt och anfaller mig varje gång den ser mig. Den har visst skapat irritation bland de andra grannarna också för att den springer in direkt nån råkar lämna en dörr öppen. Har dock inte hört att någon annan blivit attackerad och biten.
Jag har försökt prata med hyresvärden men hon kunde inget göra, jag var tvungen att kontakta kattägaren. Fick veta av en av grannarna att katten visst bott i min lägenhet tidigare så det är väl därför den hatar mig och mina kissekatter, vi är ju på hennes revir.

Idag fick jag iaf nog när den anföll mig igen och bet och klöste som besatt, det gör ju ont!
Så jag gick och knackade på hos ägaren till galenkatten. Tjejen blev jätteledsen och hennes karl, som precis kom hem, fick ta över samtalet. Jag sa att jag bara vill att de ska hålla den inne eftersom jag inte orkar gå runt och vara rädd hela tiden när jag är ute. Han sa att de inte hade någon aning om att den betedde sig så illa och att han ska ta bort den, oavsett vad tjejen hans säger. Men det är ju inte det jag vill!
Kan dom inte bara ha den inne? Jag påpekade att jag ju älskar katter och att jag inte vill att de ska måsta avvliva den pga det här, men han var bestämd på den punkten. Katten måste bort..

Fan nu har jag kanske orsakat en kissekatts död :( Nåååå, den är ju snäll ibland. Fan, måste jag gå och plinga på igen och säga att det är lugnt, att det är ok att den biter och klöser mig?
Bara den får leva.

Nä, vet att jag var tvungen att göra detta, katten är uppenbarligen knäpp och bör inte vara ute bland folk, men saaaatan vad jag mår dåligt nu :( 

Misslyckad brännboll..

Fan glömt bort att skriva om helgen!
Det blev icke som jag tänkt mig men kalas ändå!

Vi var totalt värdelösa på brännboll, fifan. Första matchen hade vi mot ett gymnasielag och det var rätt jämt iaf, de vann med 27-21. Tycker dock att de borde fått nån sorts straffpoäng med tanke på att en av deras spelare kastade brännollsträet på Tina, säkert 20 meter flög det och hon fick avbryta matchen. Domaren kunde IAF blåst av och inte låtit motståndarnas lag springa kona efter kona medan vi fokuserade på den skadade. ILLA!

De andra macherna slutade 45-5 och 65-6 till motståndarna. Ena var ett proffslag och vi hade inte haft en chans även om vi inte haft en domare som uppenbarligen var moderat eller annat löst folk och inte verkade uppskatta våra målaroveraller med slagord som "Rösta Rött" och "Regeringsskifte". Han klagade ta mig fan på allt vi gjorde men blåser inte ens av när de andra gör självklara regelbrott som t.ex skadar våra spelare!!
Haha, nä nu är jag bitter, vi var värdelösa och hade inte vunnit även om vi använt oss av mutor.

Facking Generation, mer glada än bra som sagt :)
 
Utbrända, tyvärr ingen ovanlig syn i fredags..


Kvällen slutade iaf i totalt kaos för mig och Amanda, först en galen irländare som skulle döda oss i kön till Baloogrillen eftersom vi inte förstod hans utläggning om det irländska språket. Han var helt galen och svor och spottade på oss i säkert en halvtimme. Han kunde väl lugnat ner sig och förklarat lite tydligare istället. Vi hånade visst på hans förfäder när vi inte förstod, vilket verkligen inte var meningen, men att döda oss för det?
Liiite överambitiöst!

När vi sen stod på busshållplatsen och pratade om galningen gick det förbi en kille som visst snappade upp ordet "irländare". Han frågade om vi träffat på en irländare och när vi sa ja sprang han mot baloogrillen och skrek som besatt: "Irish, iiiiriiiiish where are you? Come out irish!!"
Verkar som om den killen också hade nåt otalt med denne irländare.

Sen kom det ingen buss som vi trodde och taxin ville fan inte komma, trots upprepade löften om "Vi kommer direkt". Så vi fick börja knalla upp till tomtebo med vår mat och på vägen kom det två killar som behövde låna telefon eftersom de blivit rånade (?!). Amanda lånade ut sin och sen sprang vi hastigt därifrån när vi såg en buss som kunde ta oss resten av vägen hem. Väl utanför Amandas hus upptäcker vi att hon inte har någon nyckel, och inte heller koden till huset. Dessutom är hennes telefon borta, telefonen med hennes sambos nummer som hon inte kan utantill! Vi tänker direkt att de jävla karlarna som lånade hennes telefon snodde den, vilka svin!
( Det kom dock fram senare att de INTE snodde den utan att vi bara sprang iväg helt plötsligt och att de direkt började ringa till alla nummer i telefonen för att kunna lämna igen den. Nåååå, de var typ 17 och Amanda fick hämta telefonen hemma hos dem dagen efter..)
Nåja, vi var iaf utelåsta i regnet och kylan med mat som legat och ruttnat i påsen och hade ingen möjlighet att komma in. Amanda knackade till och med på grannes sovrumsfönster men icke..
Jag fick skicka flera sms till nummerupplysningen innan vi äntligen fick tag på Amandas karls nummer. Men inte fan kunde jag knappa in rätt nummer heller, nej nej, ringde fel typ 5 gånger innan vi fick tag på karln.
Dagen efter fick jag ett meddelande: "VEM?"
Jag svarade att jag ringt fel och bad om ursäkt men ändå ringde det en fnittrande skånetös på måndagen och undrade vem jag var och sa att jag ju ringt henne på lördagsmorgonen. En hel drös tjejer skrattade i bakgrunden och jag misstänker att hon desperat hoppades att jag skulle vara nån stilig pojke som ringt fyllesamtal. Jag var på dåligt humör när hon ringde så svarade bara surt: "Jag skrev ju att jag ringt fel så du behöver inte oroa dig, HEJDÅ!"
Stackarn hon blev säkert extremt besviken där nere i skåne..

Jag fick till slut lämna Amanda ensam då taxin ÄNTLIGEN kom, jag åkte till syster min eftersom taxi hem till mig skulle ruinerat mig..Väl inne i värmen märkte jag att jag hade kebabsås över hela mig, skor, tröja, byxor och jacka var indränkta, fräsch tjej!

Lördagen blev iaf en lugn filmkväll, fastän vi hade handlat allt som behövs för att göra riktigt lyxiga mojitos, vi orkade helt enkelt inte..


Vilka karlar!!!

Skid Row, vilka karlar!!!

Jobbade på flyget i söndags och hoppades självklart på att få en glimt av dessa 80-tals rockare. Alla som känner mig vet ju hur galen jag är i rockkarlar, och allra helst de som osar 80-tal!
När jag fick höra att de åkt chartrat plan hit trodde jag att de förmodligen åkt hem redan under natten men icke!
De kom!
Oj oj oj, jag satt oturligt nog bakom röntgen och Petra ropade högt att jag skulle komma och ställa mig där jag skulle få lite mer närkontakt, men jag vågade inte..
Höll ju på att trilla av, så jävla fina karlar! De är ju lite till åldern men inget som stör mig!
När de passerat och försvunnit in till fiket ångrade jag mig självklart så när några av dem vill gå ut och röka ställde jag mig kvickt bakom bågen. De måste nämligen gå igenom säkerhetskontrollen igen sen när de ska tillbaka in. Toksvettades där jag stod och såg dem närma sig, jag bad till gud om stickprov så att jag skulle få knåda lite men inte faaan pep det!
Annars piper det då jämt.

Än en gång försvann de in till fiket.
Jag hade faktiskt slut på snus och såg ingen anledning att vänta till senare för att köpa mer utan passade på att gå när de fortfarande var kvar. Jag knallade förbi dem och spanade lite i ögonvrån, det blev för mycket med ett helt gäng så vackra karlar och det svartnade för några sekunder. Svimmade nästan och pengarna jag hade i handen föll och rullade iväg över golvet, fick krypa runt och fånga in slantarna.
Fiifan, jag är inte den som brukar bli så där till mig pga karlar!!
Fick sen sitta i över en timme och svalka mig med en tidning för att inte tuppa av.

Nu är det egentligen inte just Skid Row jag tycker är så heta utan själva stilen på hår och kläder!
De är ju äldre nu och ser inte ut som förut men de har fortfarande känslan kvar.

Varför kan inte fler av dagens karlar kan omfamna 80-talet och klä sig lite pudel?
Låta håret växa och kanske tupera lite?
Det är ju så vackert!
Jag får dock inget medhåll av mina kamrater i denna önskan..haha.Jag överdriver kanske lite när jag tjatar om mina pudlar, jag vill inte att karlar ska ha permanentat hår och lugg men de ska vara 80-talsinspirerade!
När jag säger att jag gillar rockkarlar tror många att det är långt stripigt svart hår, bockskägg och skinnrock jag suktar efter, helt fel! Det får INTE va by-svartrockare! Nej nej..

Vill bara ha en karl med långt mörkt hår (icke färgat svart och stripigt), bruna ögon, gärna skägg, massor av tatueringar, armband, ringar och annat tjafs. Sen får han extemt gärna gilla 80-talet och dess mode.
Är det för snävt? Kommer jag sluta ensam?


Sen ska det påpekas att Skid Row var ovanligt trevliga också, de stod lugnt i kö som alla andra, frågade snällt om vi kunde släppa ut dem så de fick röka, gnällde inte över att de måste ta av sig bälte och dylikt och en av killarna stannade till och med och plockade undan alla lådor som vanligt folk inte orkat lägga tillbaka på plats. Det uppskattas!


RSS 2.0