Svappis

Nu är stoppet slut!
Tråkigt som satan faktiskt, haft det riktigt trevligt. Helt klart det bästa stoppet hittills eftersom dötiden som vanligtvis förekommer har lyst med sin frånvaro och arbetsuppgifterna har varit riktigt roliga och lärorika. Haft en bra arbetskamrat också som haft tålamod med min okunnighet. Vi fick mest hålla till inne i zonerna där det är trångt och smutsigt. Men det klagade inte jag över! Där inne slipper man alla gulvästar och annat löst folk =) Trivs även där det är lite krångligt att hålla till.
Att komma tillbaka till verkstan och de förbaskade rören känns som döden just nu, det enda roliga är att Louise är där!

Har iaf kommit fram till att man fan inte ska gå på krogen när man jobbar stopp!
Och ännu mindre när man även är sjuk. Förkyld som satan har jag varit!
Rösten försvann totalt i lördags och först nu börjar jag låta som en normal människa igen..Har fan hostat lungorna ur mig och man känner sig verkligen omtyckt i restaurangen i Svappavaara när man hostar och låter. I dessa svininfluensatider är det inte ok att va förkyld utanför hemmet, folk får ju panik. Nåja, är fan säker på att det bara var det förjävliga växlandet mellan total värme och iskyla som orsakade mitt tillstånd. Men nu har jag drinkat cocillana så hostan stör mig inte längre. 

Det var iaf bara jag, Ola och Lantto som orkade med ännu en middag ute i lördags, självklart med de obligatoriska ölen till. Det blev romantisk middag för tre på Mommas, haha. Att det ska va så svårt att umgås med 2 karlar utan att folk automatiskt funderar över vem av dem som är ens kavaljer. Kan man inte va arbetskamrater bara för att man är av olika kön? Det var iaf inte meningen att det skulle bli något mer än mat och nån enstaka pilsner men när man fått i sig en öl vill man ha fler, så är det bara!
Skyller även på Kjell, det var fan han som var den drivande kraften bakom idén attt gå på krogen. Jag och Ola kunde till slut inte stå emot påtryckningarna. Vi var dock lugna, sista timmen blev det massor av vatten så led inte av någon bakfylla i söndags. Tur var väl d, var nog upptagen med min förkylning!
Försov mig däremot totalt, Johanne fick komma upp till mig och plinga på innan jag vaknade. Skämmig när hon är snäll och kör. Tack kamrat!


Var bara tvungen att ta med kameran en sväng till verket. Blev dock inte så mkt fotande, fingrarna var inte riktigt rena.


Lantto tar en paus.Kalla och Ola inne i zonen.


Johanne kikar in.Jag myser. Lantto blockar.En mkt givande vecka!


Förresten!

Jo förresten! Tack så mkt Sanna för en sjukt genomtänkt present, du känner mig så bra!
Roligt att mina vänner vet precis vad jag behöver. =)


1 pilsner eller 3

Kom precis hem från pizza och 1 (hm, kanske 3) öl med jobbet. Fan, ville ha mer men ska man va nykter till 06.00 är det bäst att sluta i tid. Undrar hur d gick för de resterande...Lär bli varse imorgon! Ska fan hålla mig i mörkret hela dagen, även om jag inte kommer andas alkohol i mätaren.

Tack kamrat Johanne och Pernilla för att ni lånade ut till och körde en slarvig idiot! =)

 

6-18

Fan man har ju ingen fritid när det är stopp! Hinner bara hem så är det läggdags. Tråkigt tråkigt!
Men annars är det rätt trevligt att va borta från verkstan ett tag, saknar dock min kamrat Louise. Hon borde också va med!

Har förresten fått svetsa idag! Inte gjort det så många gånger tidigare, är ju bara maskinare. Hade nog inte kunnat välja mkt sämre förhållanden för en första gång med pinne men tycker ändå jag svetsade som en gud! Ola var mkt imponerad, haha....

Förstår dock inte hur jag alltid lyckas bli smutsigast av alla..Vad gör jag för fel?
Tror jag ska ta med kameran till Svappavaara imorgon.


Förra veckan fick jag en oväntad avi från bluebox. Funderade först vad fan jag nu beställt, försöker ju spara pengar! Sen kom jag på att jag ju fyllt år och att det kanske var en present. Spännande som satan att inte veta från vem eller vad det är man ska hämta ut! Gissade först på min syster som jag har för mig brukar prata om bluebox. Sen på Sanna eftersom hon ju sa att hon beställt något åt mig. Men icke, ingen av dem ville känna vid det mystiska paketet. Öppnade iaf och hittade ett par mkt gossiga och fina tofflor som man värmer i micron innan användning. Ett kort var även bifogat där det stod: Grattis min kamrat, hoppas presenten värmer bra! / gummaaaaaaaaan. Tog ett tag innan polletten ramlade ner...Maddis!
Sitter med tofflorna på mig just nu, de värmer gött i denna 17gradiga lägehet. Tack gummaaaaaaaan =)

Nä nu ska jag rulla en sväng hem till Sanna. Ska få ännu en present =)

Frassefester!

Ja det var ett tag sen det hände nåt här...
Tänkte iaf bjuda på lite bilder från våra Frassefester. Har alltid roligt med dessa damer, blir några år yngre varje gång..Vilket är positivt!
För några veckor sedan bjöd vår snälla chef Birgit på Bastuflottepartaj. En av de roligaste lördagarna på mkt länge. Öl, bastu, bad, ringåkning och ett glatt gäng damer som steker hamburgare på dagarna.
Det bästa var nog ringåkningen! Eller ring vet jag inte, det fanns nämligen inget hål att sjunka ner i. Nej det var bara med ren armstryka man skulle hålla sig kvar när båten krängde som en orm på älven. Jag och Kajsa åkte först och satte exempel, tyckte vi af. Tävlingsgalningen Katti hånade oss dock så mkt att jag åkte med i båten när det var hennes och Emelies tur. Tvingade karln som körde att gasa utav bara helvete. Var fast besluten att de skulle i och fick sjävklart min vilja igenom. Alla åkte i älven lika många gånger så tävlingen slutade oavgjort.
Som tur var fick vi låna våtdräkter. Det var fan omöjligt att inte flyga av!
Det var iaf skoj som satan!

Sen har vi haft fest igen i lördags, inga storslagna aktiviteter men iaf förskiva hos Sofie och dansit på Arran.


Har ju varit så sjukt jävla less på krogen men nu börjar det kännas roligt igen! Har ju insett att alla karlar i denna stad är nötter så sneglar inte ens längre. Vilket leder till enbart skoj med damerna. Mkt mer givande!

Var förresten på bio med Sanna igår, fan länge sen. Vi såg Public Enemies. Jävligt bra och dessutom Depp på storbild, kan ju inte gå fel!
RSS 2.0