I fjällen

För 2 veckor sen packade Maddis och jag lill-polon min och åkte till fjälls. Alla andra drog sig neråt till Luleåkalaset men inte vi, nej nej. Här stod fiske, bastu och fjällvandring på menyn. Det blev satans lyckat! Vi hyrde Vassbergsstugan en natt och tur nog var vi de enda. Rätt knasigt att vi här i norr inte uppskattar naturen vi har runt knuten mer. Det är fan fint!
Fisket var däremot mindre lyckat, inte en firre nappade. Men det var nog lika bra för ingen av oss ville ta på sig ansvaret att ta loss och döda den eventuella fiskstackare som gått på betet. Är inga hejare på att tillaga fisk heller!

                     


Har varit till Trollsjön ett antal gånger tidigare men det är alltid lika fint där! Bada måste man ju, snön i sjökanten till trots. Men jävlar vad kallt det är!
Självklart lyckades jag blotta mig för 2 stackars turister som nog åkt långt för att uppleva våra storslagna natur. Nåja, de överlever nog.
Vi hade till och med oss en engångsgrill så vi kunde grilla våra medtagna hamburgare. Även dressing, sallad och lök fanns i ryggsäcken så ingen dålig lunch vi hade med oss. Frasses fungerar överallt!
Tror dock grillen vi hittade i stugan legat där ett tag. Den vägrade antända så vi fick ta en hel rulle toapapper till hjälp.Har bara ett klagomål på vår utflykt:
Man kan väl för fan gå bakom en sten om man ska utföra toalettbesök nr 2! Vi upskattade inte att gubben framför oss bara drog ner byxorna mitt på stigen. Du syns, äckel!


En trevlig helg iaf!


Nya brillor

Jag är så jävla sexig i mina nya brillor! Känner på mig att mina dagar som singel snart är räknade. 
 


Cornflake

Nu har min hemlighet kommit ut!

Jag, Sandra, är ungefär lika smart som ett cornflake. Har alltså inte ens ett helt pakets samlade klipskhet utan jag är jämställd med ett enda cornflake. Mitt IQ är på håret högt nog att jag kan öppna en dörr.

Jag är faktiskt glad att äntligen få det sagt. Slipper låtsas som att jag förstår någonting. För det gör jag inte! Är totalt jävla nollställd. Fast det märks nog..

Eller inte..Har ju på något underligt sätt lyckats lura de flesta i min omgivning i alla år. De i min inre krets har nog till och med sett mig som någorlunda slipad. Haha, vilket skådespeleri!
Inte ens lärare, som ju är utbildade att se elevers behov, har märkt något. De borde faktiskt förstått att jag hörde hemma  i "specialklass"?  Jag kanske ser normal ut men här inne ekar det tomt. Jag måste fan få en guldstjärna i bedrägeri! Förstår inte hur jag lyckats ta mig igenom skoltiden utan hjärnaktivitet, med hyfsade betyg till och med..Kanske har jag fått hjälp av klasskamrater, kanske fuskade jag. Minns faktiskt inte. Min hjärna kan nog inte lagra så mkt information under så lång tid. 

Förstår bara inte hur det kunde vara så lätt för dessa, för mig, okända människor att se det som mina närmaste missat. Alltså att jag är IQ-befriad. Folk som känner mig är väl för nära för att se klart, måste bero på det. Ska iaf bli skönt att få ta av sig masken, bekänna min sanna natur.
Tycker dock synd om min mor och far. Att få vetskapen om att deras yngsta dotter är ett cornflake kommer ta dem hårt, som en käftsmäll. Jag menar, de har ju alltid trott att jag spelar i samma liga som mina 2 systrar. Vilka lyckats rätt bra här i livet. De har ju trott att jag av fri vilja gav mig in på arbetarbanan och därför inte har en tjusig universitetsexamen vid det här laget. Men det är inte sant. Ingen fri vilja här inte. Jag är helt enkelt för dum. Kan ju inte ens läsa.
Kära nån..
Fast sanningen skulle väl kommit fram en vacker dag ändå. Får vara tacksam mot de vänliga själar som bara snabbade på processen lite..

Så mor, far. Jag vill bara att ni ska veta att jag kommer klara mig. Vi lever ju i ett samhälle där ALLA får vara med, även de med IQ som ett cornflake.

  Samma poäng på högskoleprovet.
Alltid satt underhållningsvärdet före stoltheten. Men nu är det slut på det!
Jepp, nu är det slut på underhållande Sandra.
Ska bli beige.

RSS 2.0