Schlagerparty och nackskott..

I lördags ordnade jag och karin schlagerparty. Från början verkade det bara bli vi två som skulle sitta framför tv:n och dricka findrinkar men vi lyckades få tag på lite folk som ville umgås med oss. Karin bjöd in ett trevligt gäng söderifrån som hon träffat på mingel och även Sussi och arbetskamraten Hasse kom förbi, mycket trevligt!
Till och med krogen var en hit i lördags!!

Enda negativa var att jag slog i backen som en sten på vägen hem från krogen. Minns att jag småsprang när jag plötsligt skrapade upp både hand och älsklingsskor i gruset, saaaaatan vad ont det gjorde!!

image66image64image63
image65


Måndagen har dessvärre varit en av de värsta dagarna på mycket länge...Ett nackskott hade varit en befrielse...Vissa dagar är allting verkligen bara svart...


Stoppet i bilder..

Lite bilder från stoppet i Vitåfors..Har inte orken att skriva nåt som vanligt men...Skoj har det faktiskt varit!
Förutom Berras gubbslem då...

Jag & Johanne på O'Learys
image55

Karin håller predikan =)
image56

Killarnas stuga. Kim & ??? Inte vårt folk.
image57

Andreas & Johanne
image58

       Kristoffer, Kim & Jag på O'Learys          
image59
Så här snygg var jag VARJE dag, ett helvete å få rent!!! Men het är jag!
image62


Vitåfors

Nu sitter jag här i stugan på Gällivare camping, en ytterst givande upplevelse... Karin hittade vid bäddningen en Fantaflaska i sängen. En flaska som förmodligen legat där sedan före årsskiftet. Den var inte ens tom utan läskade oss alla med sitt innehåll. I min säng fanns inga fynd, den var dock fylld med konstiga skräp som jag i all hast gömde under mitt lakan, vill inte veta....på bordet hittade vi bland annat färgglatt aluminuimpapper, förmodligen papper som klätt påskens alla små chokladägg. Med andra ord, den obligatoriska storstädningen lyste med sin frånvaro....

Annars går det rätt fint, får bo med damerna och arbeta med far och son Stålnacke, mycket kompetenta och trevliga karlar som har överseende med min bristande kunskap om bandungsverket och dess förebyggande underhåll.

Enda uppförsbacken just nu är att jag lyckades skada mig igår. Inget allvarligt eller livshotande men dock så smärtsamt. Det var tyvärr inte en actionfylld och spännande olycka i verket utan inne i duschrummet pinsamt nog. Jag skulle titta om ett skåp var tomt och lyckades smälla ner den uppfällda långbänken på min
nakna fot! Ok, bänken vägde kanske inte så mycket men det ska tilläggas att den var gjord av plåt, var tung och hade vassa kanter Jag lyckades även, när bänken väl fallit ner, trycka ner den ytterligare med handen, alltså trycka den ännu djupare in i min stackars fot. Ont gjorde det!!!!! Det värsta av allt var nog att det fan inte fanns någon som såg den, för mig, fruktansvärda händelsen! Alltså ingen som tyckte synd om mig och som kunde lyssna på min klagan och trösta mig. Det var med andra ord ingen idé att börja grina eller ömka mig..Bara att bita ihop och fortsätta in i duschen....Stackars, stackars mig!!

Godnatt!

Kvalité, javisst!

Fan nu har skinnpajen min spruckit...å inte pga tighthetsbekymmer utan i fickan...jävla skrotjacka som jag fan köpt för 1699 riksdaler!! Kvalité javisst!
Måste gå tillbaka med den imån å klaga...

Imån blir det promenad till jobbet..måste fan börja röra på mig mer än de 20 meter jag går tilll bilen varje morgon...

Ferrum, Buzz, Finland och polisen..

Hoff vad jag har svårt att hålla bloggen min levande....Ett händelselöst liv leder tyvärr till en händelselös blogg...


Földe iaf min plan för veckan, nästan till punkt och pricka!
I onsdags var jag ut med Sanna och Jessica, det var fan ovanligt skoj! Det hände inte något utöver det vanliga men var väl på bra humör eller nåt för roligt var det!

image53

Tosdagen blev också lyckad med pizza, tv och Buzz-spel hemma hos mig med Frassetjejerna. Jag var i och för sig oförsvarligt dålig men vad fan...Försökte iaf! Ledsen Lina att jag får panik när det går på tid!  =)


På fredagen rullade jag och Rickard bilen mot Haparanda. Dagen började dåligt med att vi upptäckte att vi inte kunde sno stereon från Rickars avställda bil och byta ut mot min kassettbandspelare utan va tvungna att lyssna på bland annat Marcela Moraga på P3 hela vägen. Vilken uppförsbacke!! 
I Finland köpte jag alkohol för ett sammanlagt värde av 1000:-. Dumt eftersom det vilket ledde till att jag snällt fick titta på när Rickard handlade loss på IKEA, har nämligen ytterst begränsat med pengar nu när jag betalat skatten..
Blev även stoppad av polisen på vägen hem..Jag fick panik och såg framför mig hur jag skulle bli tvungen att göra om halkbanan, teorin, uppkörningen, allt! Jag hade nämnligen kört alldeles för fort, trodde jag iaf. Polisen stod med båda laser och blåsapparat men sa inget om min, uppenbarligen inbillade fortkörning, utan ville bara se körkort och alkotesta mig. Jag skakade så myckt att jag knappt fick upp kortet och började i panik fundera om jag verkligen var nykter..Det var jag, körkortet var också i ordning så jag fick rulla vidare....Jag var i total chock resten av vägen hem...Varför i helvete har man så jävla stor respekt för polisen? Jag hade ju inte gjort något fel men ändå var jag i upplösningstillstånd, varför?

Jaja...det gick ju bra...På lördagen åkte jag och Rickard, tillsammans med våra katter, till hans mormor och grillade. Fan vilka sommarkänslor man får!!!

Idag ska jag bara jäsa...förutom byta däck på bilen...


 


RSS 2.0