Hultsfred & Stockholm

Nu har det tråkiga livet börjar igen..Dubbelarbete hela denna vecka. 73 timmar totalt. Härligt!
Men måste jobba igen lite av alla de slantar jag slösar under min 11 dagar långa semester. Satan vad det gått pengar! Men då har jag ju fått ett par mkt heta glasögon. 4000:- gick det på. 70-tals modell.
Maddis kom hit till Kiruna med dem i torsdags, fan vad folk kommer skratta åt mig, skyddsglasögon ser det ut som. Men vill ju ha riktigt fula glasögon så är mkt nöjd!

Nåja, Hultsfred är iaf bland det roligaste jag varit på. Ok, det var satans kallt och regnigt men ändå!
Kings of Leon var så jävla bra, det blev nästan lite andligt. Helt klart värt att åka en dag tidigare! Annars var vi rätt dåliga på att besöka artisternas konserter. Fast Lasse missade vi ju självklart inte. Maddis älskling =)
 
Ska bara komma ihåg att inte köpa en barnsovsäck till nästa gång, fick knappt plats i den och jäveln sprack redan andra natten. Låg och grinade på nätterna av kyla, trodde jag skulle dö för fan. Försökte tränga mig in med Maddis i hennes stora gosiga sovsäck men det var inte så uppskattat av nån anledning..haha

Kylan till trots så trivdes vi verkligen med det smutsiga livet i tält! Hela festivalen gick vi runt med gummistövlar och huvan på. Gött att slippa va så jävla fixat och ren hela tiden =)
Vi duschade dock 2 gånger på 4 dagar så helt jävla igenlortade var vi inte!

Vi kom ju fram först vid 23-tiden på onsdag och det fanns knappt nån belysning på campingen. Så vi fick slå upp tältet i det ynka ljuset som Maddis telefon erbjöd. Det resulterade i att vi förmodligen hade en av de lerigaste platserna på hela området. När vi låg inne i tältet kunde vi höra folk utanför disskutera hur fan vi kunde sätta upp tältet mitt i den värsta gyttjan. Äh, va fan. inne var det torrt och fint!

Hultsfred i bilder.


Stockholm var också en höjdare! Båda mina systrar och Maddis fanns ju där så hade aldrig tråkigt =)
Kellys fick besök av oss hela tre gånger. Maddis blev även kallad rasist hela tre gånger. Helt utan anledning! Bara för att man inte är intrersserad betyder det inte att man röstar på Sverigedemokraterna!
Och bara för att man säger att en kille är på "fel ställe" ( när han vill dansa på en krog helt utan dansmöjligheter) Menar man väl fan inte att han är på fel ställe pga av sin hudfärg. Hur fan kunde han få det till "du är på fel ställe, nigger". Folk är fan inte kloka.

Nåja, nu orkar jag inte skriva nåmer. Fått besök.

Grillning.
Maddis spontanbadar =)


Bad på Sickla strand.


Middag med Malin och hennes karl på Koh Phanghan.


MIn nya frilla. Ingen höjdare!


Favoriten!


Maddis sparkar boll.


Fjärilshuset!Kubb!

Idag har varit en trevlig dag. Hunnit med mkt.

Jobb
Fika på stan med Sussi.
Födelsedagsfika hos Sanna.
Kubbträff med Frassedamerna.

Tack vare det sistsnämnda har jag upptäckt min nya talang! Nåt jag faktiskt är bra på.
Kubb!Frasses har alltid roligt!


Om en vecka är jag i Hultsfred nu, dags att börja ladda! Vi har bestämt oss för att åka redan på onsdag så vi inte missar Kings of leon. Vi får väl bråka med tältet på den knappa timme vi har på oss från det att tåget rullar in på plattformen tills spelningen börjar. Det bli svårt men inte omöjligt hoppas jag!
Fan vad skoj vi ska ha Maddis!

Kirunafestivalen!

Fan vad skoj jag haft..en av de bästa festivalerna på länge!

Missade dock alla artisterna, förutom Ulf Lundell. Vette fan vart jag hållit hus. Men vad spelar det för roll när man haft så skoj, varit på finfint humör och glidit omkring i lagom djup dimma. Torsdagen spårade det dock lite på slutet. Minns inte hur jag kom från området..Sista timmen är lite suddig men vaknade iaf med två mjukisdjur..lr djur var det inte. Det var en penna och ett tåg. Det var 4:e pris, lottvinster.  Jag och sällskapet var inge vidare på att kasta boll på burkar, vi slösade flera hundra på försöken men vann nada.

På fredagen fick jag ett trevligt bevis på att vissa faktiskt tänker till. Det gillar jag!

Men lördagen var ändå roligast! Var dock lite för nykter under natten, drack som tusan med det ville inte ta sig. Fast framåt morgonkvisten susade det i säven så att säga. Jag och Maddis var på väg till gamla hederliga Ferrum när vi blev bjudna på efterfesten på 5:e våningen. Jävlar va gött det va att knalla förbi de dryga vakterna. Vi är faktiskt välkomna!! Tack Peter för det! Önskar bara Sanna också varit med, satan!

Sjukt hur galna vissa kvinnor var efter E.M.D killarnas uppmärksamhet, framför allt Eriks. När det inte gick rullade de vidare till nästa halvkändis och klängde. Helt ogenerat och öppet. Jag är tvärt emot, ska alltid låtsas va så jävla ointresserad och häftig, det går till överdrift ibland. Men jag bjöd på snus till slut, erkänner!
Nåja, hade jag betett mig så där hade jag iaf knutit en snara runt halsen dagen efter..Att ligga med en "kändis" är inte min högsta prioritet. Det är alltid dom som är i bakgrunden som är intressanta måste jag säga!

Gitarr-Jonas var ju där, från den sjuka natten i Stockholm för två somrar sen. Kellys! Fast tror inte han riktigt kom ihåg mig, vilket dock är förståeligt med tanke på hur mkt karln förmodligen är i farten. Men lite sårande är det ju. haha. =)
Uffe är ändå mest minnesvärd. Där blev jag av nån anledning "starstruck". Om det nu va han, kanske svamlade. men trevlig va gubben iaf! 

En pudelrockare och jag fann till slut varandra, långt hår och musch som hämtad från 70-talets porrfilmer. Mkt het! Såg han direkt och fattade tycke. Det är nåt med 80-talsdoftande karlar. (bara muschen som va 70-tal) 
Han frågade intresserat om mitt hår ( krusigt ) var äkta och verkade mkt avundsjuk. Så jag tipsade honom om vågtången jag använder, hans hår var nämligen rakt.
Synd att jag inte fick människan på bild. Glömmer alltid att fota!
Festen slutade vid 5, halv 6-snåret..För mig iaf.

Har aldrig varit så sliten i hela mitt liv som jag va på söndag..Vaknade 10.12, Skulle varit på Frasses 10.00. Panik!
Tur att min mor var körduglig. Rasade in på jobbet strax före 11. Min arbetskamrat försökte verkligen med alla medel bli av med mig. Eller hon ringde runt till alla som kunde tänkas komma och ta över för mig, förstår henne. Såg förjävlig ut! Jag erbjöd 500:- för den som kom och avlöste mig men icke. Ingen kom.
Nyktrade nog inte till på hela dagen. Men som jag alltid sagt "Kan man supa kan man jobba" Jag tycker själv jag skötte mig galant. Steken bryr sig inte om hur man ser ut och kunderna fick sin mat. Inga problem!     
Tror vi hade nåt slags kassarekord under söndagen också, aldrig varit med om så mkt folk!

Tack iaf Maddis, Sanna, Sussi och Louise för en oförglömlig helg! Love you


RSS 2.0