Snart flyger vi!

Nu sitter jag och Carro på arlanda och väntar på att maddis ska sluta jobbet och komma hit. En eller två pilsner ska vi väl hinna med innan flyget till Bangkok går 20.25. Kan inte riktigt fatta att vi är på väg! Vi har väntat och plågats i veckor och nu är det äntligen dags!

Tack och hejdå Sverige!

Korsdrag..

Man bör väl för fan stänga den första dörren innan man öppnar nästa!!!
Lr?2 arbetsdagar kvar.. Sen kommer vi Thailand!! =)

bikinilycka!

Fan jag som letat i år och dar efter en bikini som sitter där den ska!
Nu har jag äntligen funnit inte en, utan tre! Alla är från Figleaves och jag är lite kär. Trevligt när det finns i min storlek för en gångs skull! När jag först fick dem var självklart en för liten, jag va visst lite optimistisk i mitt val av storlek..Men returnerade och nu sitter alla tre som de ska, gött!
Tror till och med att jag kan rulla runt i vågorna utan att kläderna lämnar kroppen =)

Kanske inte världens hetaste men är man skapt som jag får man inte va kräsen!

 11 dagar kvar!!

Fan behöver verkligen åka..Livet här är inte värt just nu..

Lääääääängtar!!

Fan vad tiden sniglar sig fram! Det är fortfarande flera åååår kvar tills vi åker..känns det som iaf...
Jag vill åka nu, NU =)

Men kommer säkert få panik redan på planet dit över att resan snart är slut..har den dumma ovanan att förstöra mina resor med sådant trams..

Det har iaf varit partaj varje helg de senaste veckorna, vette fan varför man alltid dras mot Ferrum och alkoholen direkt det är lördag! Tur är ju att man har likasinnade vänner så man slipper gå själv, inte för att det skulle va ett alternativ för mig men ändå..Vi har haft skoj iaf och det är ju viktigast! =)
Men ska sluta springa där..Snart..Ska bara skaffa mig ett liv först!

Jag och Carro har kört hårt på vår träning också, stenhårt! Synd bara att det inte syns nåt, hur länge ids man om det inte märks nån skillnad?!! Vette fan..Men börjar iaf tycka det är roligt! Helst att gå på långpromenad med Carro och lilla Mina =)

Nu sitter jag och tittar på "Den rätte för Rosing". Fan hur människan ser ut! Hon kan ju inte ens le med den där käften för faaen!

Nä tack och godnatt!


     Lilla Freja och jag sover..Bäbisar luktar så gott! Saknar gossingen =(

RSS 2.0