Måste man skratta högt?

Betnér, jävligt smart och rolig karl det där. 
Men varken han eller annan underhållning får mig att skratta högt. Damen bredvid skrattade däremot rakt ut under hela framträdandet HAHAHAhaaaa...Kan inte hjälpa att jag tittar lite snett och tycker det är smått irriterande, precis som gamla karlns hysteriska fnitter till AFV, så skoj är det fan inte! 
Fast det är inte dom det är fel på utan mig, det är ju meningen att man ska skratta. Bara jag som är tråkig och bitter. Men log gjorde jag faktiskt.    
I tystnad.

Det har varit en rolig helg förresten, vi hade ju finbesök i Kiruna i form av Madelene, mkt trevligt! Jag var dessutom ledig.
Jag, Maddis och Madde tänkte gå på finrestaurang i fredags men eftersom vi (nötter) inte bokat bort så var det fullt tamejfan överallt. Vi hade ju planerat att sitta och titta på folk men fick istället gå på ett nästan tomt Thai, maten var dock god. Sen bowlade vi och då var även Maddis lillasyster med, vilket proffs! Jag har iaf kommit fram till att man bowlar bättre på fyllan..

Lördagen slutade som vanligt på krogen. Jag, Sanna, Maddis, Jonneli och Jens försökte oss på Arran, värdelöst! Man vågar ju knappt titta sig omkring av rädsla att ses som "mormor som sneglar på småpojkar". 90% av besökarna är ju födda på 90-talet! Nä, i framtiden är det Ferrum som gäller för oss gamlingar. ( Jonneli, ung och fräsch, ej inräknad  )

Fast blir kanske inte så många fler besök där eftersom jag ju inom en snar framtid är Umebo. Fan vad jag längar! Tänker på det hela tiden och sätter upp små delmål för att få tiden att passera fortare. Först var det firmafesten, sen Maddis besök, sen Betnér och nu är det luleå till helgen och efter det julborden jag ska på. Första 5:e December och andra 19:e. Sen är det jul och efter det flytt.

Det ser så ljust ut att jag nästan blir bländad!! :)
Soffan, min vän

Nu är bilen i toppskick! 
Idag gjorde jag det sista på "måste göra med bilen-listan" Bytte oljefiltret. Far fick vara med som stöd men gjorde faktiskt det mesta själv, på 20 minuter blankt! Vilket proffs.
Så nu är låset fixat, (tack Ola och Gunnar) hjulinställningen gjord (tack arbetskamrats karl) och filtret bytt. Nu är det bara att gasa vidare några 1000 mil :)

Idag har jag även hunnit med en eftermiddagslur på sådär 3 timmar, finfint. Kan inte leva utan mina små lurer, finns inget bättre än att sitta i soffan och sakta slumra in..Med eller utan dator och mat i famnen.

Försvarar mitt dagssovande med att jag tar igen all soffsovning jag blev bestulen på när jag var yngre och bodde med er, mor och syster. Direkt jag vilade ögonen nån minut framför tv:n fick jag höra rop från köket: "SANDRA! Inte sova utan att borsta tänderna och ta ut linserna! Fyyy, SAAAANDRA!!" Ni gav fan aldrig upp, ett jävla tjatande. Nötter tyckte jag, låt mig sova för fan! Minns att det var fruktansvärt irriterande. Förstod heller aldrig hur ni kunde ha sån koll på mig, ofta från andra rum. Visst ni hade väl goda intentioner och ville skydda mina stackars tänder och ögon men saaatan vad arg jag va!

Nåja, nu kan ni inte hindra mig längre! Jag sover nästan vaaaarje dag på soffan med oborstade tänder OCH linser i ögonen. Njuter varenda minut av detta syndande! En av de stora fördelarna med att bo själv. Oftast sker det mellan 15.00 och typ 19.00 men ibland kommer inte tröttheten förrän på kvällskvisten och då brukar jag (istället för att göra mig i ordning och lägga mig i sängen) ställa klockan på 02.00 så jag får somna in när jag känner för det och sen gå upp och borsta tänderna och sånt mitt i natten. Jag delar upp natten i förbjuden och tillåten sömn. Sååå tillfredställande. Jag vet att varken tänder eller ögon mår så bra av det men lider av inneboende trots mot att följa era regler så låt dem ruttna!
Ni har dock en förmåga att ringa precis när jag börjar försvinna bort, alltid med samma inledningsfras: "Sover du nu igen?"
Ja, förfan. Det gör jag!

=)


 
Idun är skräp :) nååå, bäbis


Oj, fan

Fan vad jag varit dålig på att uppdatera! Har tappat lusten helt av nån anledning. Måste dock va upprörd över något för att det ska bli bra inlägg och eftersom jag inte varit det på ett tag står bloggen still. Men ska se till att bli på dåligt humör här nån dag så det händer något!

Mindre än 2 månader kvar nu...nedräkning :D
Snart flyttar vi bäbisar!

RSS 2.0