Thailand 2009

Jävlar vad trist det är att va hemma, vi har haft så skoj!
Höjdpunkten under resan var ända Songkran-festivalen, man blir som barn på nytt när man har en vattenpistol i nävarna!
Tråkigt bara att vi mitt i firandet skulle bli vittnen till en misslyckad dödsmisshandel. Hur fan kan man sparka och hoppa på en annan människas huvud? Ett helt jävla gäng på en enda stackare. Jävla idioter!! Tur att killen snabbt fick hjälp, några sparkar till så hade han nog inte överlevt. Fan vad hemskt det var, aldrig sett något vidrigare! Det hela var över på typ 10 sekunder och vi hann knappt reagera, men har iaf aldrig hört nån skrika rakt ut så högt och panikslaget som Maddis gjorde. Det hjälpte säkert mer än mina desperata rop på svenska "Lägg av, men lägg av då!". Förövarna trodde säkert jag hejade på och skrek "come on, come on!" Thailändare kan ju sällan svenska..Nåja, jag skrek det jag tänkte.

Annars har inte Thailand gjort mig besviken denna gång heller!
       
                                                             


Tack Maddis och Carro för det trevliga resesällskapet!

Ska skriva mer nån annan dag, trött nu, Godnatt!

Glas i fossingen!

Igår hade vi en liten partyrunda i Patong, träffade mkt svenskar och även ett gäng trevliga australienare som vi satt på McDonalds med i flera timmar. Jävlar min engelska flödade..Jag tror alltid att jag är kung på engeslska när jag fått i mig några pilsner..Vilket INTE är sant..Jaja, vi hade ju roligt iaf och det är alltid huvudsaken!

Kvällen började dock inte så bra..Vi satt på rummet och grundade med några öl när ett stort jävla kryp flög in genom balkongdörren. Jag stod på sängen och viftade som besatt med min väska tills jag till slut lyckades få ut krypet. Glädjeyra, blandat med stress att fort stänga balkondörren, resulterade i att jag som en gasell hoppade ner från sängen och landade på ett glas som olyckligt nog stod på golvet. Min bara fot prickade precis hålet och glas sputade överallt. Sjävklart fastnade en stor jävla bit i foten min, drog i panik ut biten och ett djupt jävla jack blottades. Helvete vad äckligt det ser ut!!!
Så nu är jag lite orolig över att detta glädjeskutt ska ha förstört min semester, har ju hört att djupa sår och Thailand inte går hand i hand. Hela foten kommer väl ruttna..Men tänkter fan inte ge upp badandet för det! Får väl se hur det går...
Att jag ska va så saaaatans klumpig!!
 

Sang Som och cola, bara jag som gillar det?

Lite bilder från Thailand

Lite smått från resan vår..

Hard Rock Café Bangkok
 Nai Harn
Karon Beach

RSS 2.0