Min bäbis är skadad..

Jag är på dåligt humör!

Min stackars pärla har precis åkt på en smäll och det gillar jag inte!

I Umeås pakeringshus Nanna är det jävligt halt i backarna när det är kallt, vissa kommer inte ens upp och då blir ett jävla kaos av bilar som måste backa och krångla. Jag tycker dock att det inte är särskilt svårt, man får bara inte gasa för mycket så brukar man ta sig upp. Men tror vissa får panik och trycker gasen i botten, vilket inte hjälper när det är isigt.

Idag skulle jag iaf UT ur parkeringshuset och rullar långsamt och kontrollerat ner för en av backarna, det ju är halt och det står en del folk på nivån nedanför. Jag får bromsa precis i slutet av backen för en nöt till tjej som går ut framför mig utan att titta. Jag hade ju sett till att det var fritt fram men hon bara stegade ut efter att snällt ha stått vid en av betalningsautomaterna. Ger henne iaf onda ögat eftersom jag inte tycker att det är så jävla smart att knalla ut framför en bil som rullar nedför en satans hal backe, för hennes egen skull!
Nåja, jag lyckades stanna, men inte bilen bakom mig. Känner en jävla smäll och tappar andan nån sekund.
Jävla karlfan som inte fattar att ta det liiiite lugnt när det nu är så jävla halt, han kan väl iaf vänta tills det inte står en bil precis nedanför innan han gasar på.
Min älskade bil blir skadad i baken, stackarn. Inte bara bucklor och lackskador utan plåten spricker upp, nååå..

Papper är skrivna och vem som gjorde fel var ju inget att diskutera, men nu måste jag ju lämna in bilen på vekstad! Oerhört jobbigt enligt mig.
Det är visserligen ingen panik men jag vill helst ha det ur världen så fort som möjligt, och eftersom jag behöver min bil dagligen för att ta mig till jobbet kan det ställa till med problem. Det kanske går på en sekund att fixa, jag vet inte. Men det känns iaf som en så jävla onödig händelse!
Hoff, blir så trött av sånt här..

Och kallt som satan är det i min lägenhet också, endast 18 grader och jag fryser så in i helvete men är för snål att höja värmen..Brr...Vill bada men vem fan har råd med det?
Blää, tror jag går och lägger mig..


Glad men trött

Hellllooo..
Fan vad jag är värdelös på detta med blogg, knasigt slö!
Fast just nu känns det inte som att detta är min högsta prioritet. Vi som ska börja på flygplatsen genomgår denna vecka en 4 dagars utbildning i Örnsköldsvik så vi måste köra fram och tillbaka dit varenda satans dag. Vi åker 06.30 och är inte hemma igen förrän efter 17.00, och det är faktist långa dagar för mig som ju hunnit vänja mig vid att ligga och jäsa näst intill oavbrutet de senaste 2 månaderna! 
Jag är därmed ovanligt sliten och lat med skrivandet.

Utbildningen är iaf väldigt intressant och den innefattar mkt nyttigt vetande både för det kommande jobbet och privat. Sen att de andra damerna som går kursen är jävligt trevliga gör ju bara saken ännu roligare!
Känner dock en viss oro för hur i helvete jag ska lyckas utföra detta jobb korrekt, det är fan inte lätt att hitta och se allt! Och stort ansvar har man också, vi är ju som sagt "sista filtret"
Fast varför skulle jag vara sämre än någon annan?
Antar att alla känner likadant i början och jag kommer verkligen ta kontrollerna på allvar. Inget slarv här inte, nix pix! Även om det bara är lilla Umeås flygplats, för vi vet ju vad som simmar i de lugnaste vatten...

Känns iaf gött att man får en stadig inkomst igen, då kan man börja planera för framtida resor och annat trevligt. 
Så nu jävlar Sanna tycker jag att vi arbetar ihop lite ordentliga pengar! Mycket slit och lite slös ska iaf va min melodi de närmsta månaderna så bankkontot är välfyllt till sommaren då jag vill göra något skoj!

Nä, nu ska jag fan försöka sova, haft problem med det den senaste tiden och har inte sovit mer än 10 timmar totalt de senaste 3 nätterna. Börjar få svarta ringar under ögonen och det är ju inte attraktivt!


Jag är förresten medveten om att jag är ohyggligt ful i mun, bara spottar ut svordomar hela tiden, både i tal och text. Är det för att man är norrlänning tro? 
Det är iaf inte vackert men jag vill skriva som jag pratar och jag pratar som jag tänker, och då blir det så här illa. Hoppas ingen tar anstöt :)

Hjääääsp, godnatt!


Jobb

Jag har fått jobb!
Är numera heltidsanställd, kan inte förstå att det gick så fort.
Trodde jag skulle gå arbetslös i år och dar men icke, jag är sååå duktig :DSkrotsamlare

Måste skriva inlägg nu, bara för att kamma över det förra lite..

Jag har spenderat pengar även idag!
En karl från Bostaden kom och väckte mig i morse och började byta mina äckliga, fula, bruna bänskivor mot ännu fulare gråa. Jag ville iaf lämna honom ifred så jag åkte på inredningsshoppingtur. 

Jag är värdelös på att inreda och eftersom jag lever efter "hellre kvantitet än kvalitet" blir det aldrig riktigt som jag vill. Det är svårt att hitta fina saker som passar ihop inom den prisklass jag rör mig i.
Nu, eftersom jag har kakel i den omåttligt populära färgen orange i köket, hade jag faktiskt en plan på att lägga ner lite pengar på gardiner, för att göra köket uthärdligt. 
Så jag gick in på Hemtex ( Hemtex, inte Rusta eller Ö&B! ) med intentionen att hitta ett par fina kvalitetsgardiner. Jag brukar annars alltid hänga upp sånt som nån generös person inte längre vill ha och därför gett till mig, eller nåt skrot jag hittat på rea. Det är sällan det passar och jag brukar varken stryka dem, fixa längden eller byta. Hänger jag upp, hänger de där tills jag flyttar.
Nu tänkte jag ju iaf välja med omsorg och inte tänka på priset, men likt förbannat kom jag ut med ett par som var på rea och endast kostade 79:-
Kan påpeka att de ser ut som de kostar! De har visserligen liiite oranget i sig, vilket jag var ute efter, men annars är de rent ut sagt fula. Men vad fan, de var ju billiga!

Sen åkte jag förbi Expo eftersom jag sett en billig ram där som jag behöver till en affisch jag inhandlat. Den fanns kvar. På vägen ut ur butiken såg jag ett par bord/bänkar, typ, som stod i ett hörn med skylten "lagerrensning, endast 150kr!"
Jag satte nästan i halsen och högg genast en. Sen såg jag att det var en jävla massa märken i det svarta och inte en jävel stod rakt. Alla vinglade som om de vore till sjöss.
Äh inget problem tänkte jag, det finns ju tusch, och gick stolt till kassan. Expediten tittade konstigt på mig och påpekade att alla borden var "väldigt defekta, vääääldigt defekta!" Jag sa bara att det inte spelade någon roll. Hon tvekade och sa igen: "Är du säker? Det går inte att få bort de vita märkena"
"Jag vill ha bänken ändå, det är inte så noga!" Fastslog jag och plockade upp kortet. Trevligt med en expedit som är ärlig men hon behöver väl inte förnedra en stackare som gillar billigt.

Bordet eller vad man nu ska kalla det är kanske inte det vackraste, men för 150:- är det utsökt! Jag har ställt det under affischen som föreställer en man och ett land jag verkligen respekterar. På bänken har jag ställt ljus och jag har även hängt upp ljusstakar på sidorna, ser nästan ut som ett altare. Mycket fint tycker jag själv!
Dock passar kanske inte färgerna ihop så bra men det fixar jag senare!

Observera prislappen som hänger kvar under bordet, såg den först när jag laddade upp bilden.
Jag är verkligen en skrotsamlare, vill ha allt som alla andra ratat. Är det en röd prislapp hugger jag direkt. Sen spelar det inte så stor roll om det är defekta eller fula saker. "Det är så billigt, man måste ju köpa!"
Ibland går det dock för långt.
Jag var nästan på väg att köpa en jävla piedestal idag på Expo. Den var i samma kategori som bänken, alltså jävligt billig. Men där hejdade jag mig, vem fan vill ha en piedestal, en piedestal! Och vad ska jag ha på den isf? En vas?
Nä, den fick stå kvar och jag är nöjd med mig själv som stod emot den fantastiska rean!


Kommer aldrig få ett vackert hem, eller en smakfull garderob. Så är det bara!


horskor?

Var nervös när jag var på stan igår, skulle lämna in en arbetsansökan på ett ställe jag verkligen vill jobba på, så spenderarådran löpte amok..
Gick in på dna, gick ut två minuter senare med dessa

 

Är det jag?
Nix
Tycker jag egentligen om stövlar?
Nix
Tycker jag om lårhöga stövlar?
Nej, för fan!
Är 800:- för mkt för ett par skor? (enligt mig alltså)
Ja, för fan!!

Eller?

Hjälp mig nu Madelene och Lisette..A keeper?

Och måste poängtera att detta in är nå jävla "dagens outfit"!!!!!!
Modeblogg kommer detta aldrig att bli eftersom jag:
1: Inte har nån smak
2: Tycker det är det tråkigaste och mest patetiska som finns!

Fan, skäms för detta inlägg!!

RSS 2.0