Misslyckad brännboll..

Fan glömt bort att skriva om helgen!
Det blev icke som jag tänkt mig men kalas ändå!

Vi var totalt värdelösa på brännboll, fifan. Första matchen hade vi mot ett gymnasielag och det var rätt jämt iaf, de vann med 27-21. Tycker dock att de borde fått nån sorts straffpoäng med tanke på att en av deras spelare kastade brännollsträet på Tina, säkert 20 meter flög det och hon fick avbryta matchen. Domaren kunde IAF blåst av och inte låtit motståndarnas lag springa kona efter kona medan vi fokuserade på den skadade. ILLA!

De andra macherna slutade 45-5 och 65-6 till motståndarna. Ena var ett proffslag och vi hade inte haft en chans även om vi inte haft en domare som uppenbarligen var moderat eller annat löst folk och inte verkade uppskatta våra målaroveraller med slagord som "Rösta Rött" och "Regeringsskifte". Han klagade ta mig fan på allt vi gjorde men blåser inte ens av när de andra gör självklara regelbrott som t.ex skadar våra spelare!!
Haha, nä nu är jag bitter, vi var värdelösa och hade inte vunnit även om vi använt oss av mutor.

Facking Generation, mer glada än bra som sagt :)
 
Utbrända, tyvärr ingen ovanlig syn i fredags..


Kvällen slutade iaf i totalt kaos för mig och Amanda, först en galen irländare som skulle döda oss i kön till Baloogrillen eftersom vi inte förstod hans utläggning om det irländska språket. Han var helt galen och svor och spottade på oss i säkert en halvtimme. Han kunde väl lugnat ner sig och förklarat lite tydligare istället. Vi hånade visst på hans förfäder när vi inte förstod, vilket verkligen inte var meningen, men att döda oss för det?
Liiite överambitiöst!

När vi sen stod på busshållplatsen och pratade om galningen gick det förbi en kille som visst snappade upp ordet "irländare". Han frågade om vi träffat på en irländare och när vi sa ja sprang han mot baloogrillen och skrek som besatt: "Irish, iiiiriiiiish where are you? Come out irish!!"
Verkar som om den killen också hade nåt otalt med denne irländare.

Sen kom det ingen buss som vi trodde och taxin ville fan inte komma, trots upprepade löften om "Vi kommer direkt". Så vi fick börja knalla upp till tomtebo med vår mat och på vägen kom det två killar som behövde låna telefon eftersom de blivit rånade (?!). Amanda lånade ut sin och sen sprang vi hastigt därifrån när vi såg en buss som kunde ta oss resten av vägen hem. Väl utanför Amandas hus upptäcker vi att hon inte har någon nyckel, och inte heller koden till huset. Dessutom är hennes telefon borta, telefonen med hennes sambos nummer som hon inte kan utantill! Vi tänker direkt att de jävla karlarna som lånade hennes telefon snodde den, vilka svin!
( Det kom dock fram senare att de INTE snodde den utan att vi bara sprang iväg helt plötsligt och att de direkt började ringa till alla nummer i telefonen för att kunna lämna igen den. Nåååå, de var typ 17 och Amanda fick hämta telefonen hemma hos dem dagen efter..)
Nåja, vi var iaf utelåsta i regnet och kylan med mat som legat och ruttnat i påsen och hade ingen möjlighet att komma in. Amanda knackade till och med på grannes sovrumsfönster men icke..
Jag fick skicka flera sms till nummerupplysningen innan vi äntligen fick tag på Amandas karls nummer. Men inte fan kunde jag knappa in rätt nummer heller, nej nej, ringde fel typ 5 gånger innan vi fick tag på karln.
Dagen efter fick jag ett meddelande: "VEM?"
Jag svarade att jag ringt fel och bad om ursäkt men ändå ringde det en fnittrande skånetös på måndagen och undrade vem jag var och sa att jag ju ringt henne på lördagsmorgonen. En hel drös tjejer skrattade i bakgrunden och jag misstänker att hon desperat hoppades att jag skulle vara nån stilig pojke som ringt fyllesamtal. Jag var på dåligt humör när hon ringde så svarade bara surt: "Jag skrev ju att jag ringt fel så du behöver inte oroa dig, HEJDÅ!"
Stackarn hon blev säkert extremt besviken där nere i skåne..

Jag fick till slut lämna Amanda ensam då taxin ÄNTLIGEN kom, jag åkte till syster min eftersom taxi hem till mig skulle ruinerat mig..Väl inne i värmen märkte jag att jag hade kebabsås över hela mig, skor, tröja, byxor och jacka var indränkta, fräsch tjej!

Lördagen blev iaf en lugn filmkväll, fastän vi hade handlat allt som behövs för att göra riktigt lyxiga mojitos, vi orkade helt enkelt inte..


Kommentarer

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0