påsen i trosan

Av någon anledning tycker mina arbetskamrater, främst Karin, att jag varit med om mycket knasiga saker...För mig är det vardag men uppenbarligen är det inte det för alla..En historia som roade damerna ovanligt mycket var historien om plastpåsen i bikinitrosan...
Så här gick det till....

Mars 2006, Sandra och Rickard är på Poda Island i Thailand. Sandra har dagen till ära på sig sin nyinköpta, alldeleles för stora, vita bikini. Paret strosar runt längst stranden. I handen har Sandra en liten påse ( Nej Johanne, ingen Ica-kasse! ) med den obligatoriska vattenflaskan i. Vädret är varmt och vattnet i flaskan dricks upp och av någon anledning slängs flaskan men inte påsen i en papperskorg vid båtarna. De går längst stranden runt på andra sidan ön, där folket och även papperskorgarna lyser med sin frånvaro. Rickard bär runt på filmkameran och Sandra bestämmer sig för att posera lite i vattnet. Hon tittar på påsen hon har i handen och tänker att den ju inte bör vara med på bilden och förstöra den vackra idyllen och hennes perfekta outfit. Hon vill däremot inte slänga den vind för våg så hon bestämmer sig för att stoppa ner den i baken på bikinitrosan,  bara i linningen dock! Hon badar och plaskar lite framför kameran innan de promenerar vidare. Dagen passerar, fyllt av bad, sol och snorkling. När de ser att båtarna börjar bege sig tillbaka till fastlandet väljer de att hoppa upp i en av dem. Det är en liten stege som leder upp till båten och folk köar snällt. Sandra klättrar upp efter Rickard, kön bakom henne är lång. När hon sedan sätter sig på britsarna känner hon att det är lite knöligt i baken, det prasslar även misstänkt. Hon känner efter och fiskar upp plastpåsen som hon timmar tidigare knölat ner i trosan för att inte skräpa ner den vackra stranden. Det ska tilläggas att även om trosorna var stora så var de även vita och genomskinliga. Sandra har även en hel dag promenerat runt bland 100-tals turister med en ihoprullad påse i baken. Det kan inte ha gått obemärkt förbi!

Lite förklaringar till historien.
Ja, anledningen till att påsen inte slängdes i naturen är skälig. Dock inte varför den knölades ner i trosan och inte räcktes över till Rickard.
Sandra och Rickard har inte hållt sig på den mer privata delen av ön utan strövat runt bland follk, de har till och med bett om hjälp att bli fotograferade tillsammans.
Ja! Sandra kunde, av okänd anledning, promenera omring en hel dag ( ca 5 timmar ) utan att känna att trosan var fylld med plast!

Det var historien i stora drag, inget särskilt egentligen. Händer inte detta alla på semstern?!

För ca 1 timme sedan satt jag på Mommas och drack pilsner med Karin, är lite på kanelen och bör nog gå och lägga mig nu om jag ska orka med morgondagen. Vissa har ju fortfaraande EN dag kvar av slit och släp på jobbet!

Tack och godnatt!


Kommentarer

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0