"Det luktar lik"

Vilken trevlig dag!

Jag kommer till jobbet vid 14 och småspringer in eftersom jag som vanligt är ute i sista minuten. Jag är redan ombytt och klart och jobbskorna har jag på mig.
Väl inne i kontrollen sitter jag och Petra och pratar karlar när en mystisk lukt plötsligt uppenbarar sig för oss båda. Den kommer stötvis och vi kan inte komma på någon begriplig förklaring till den otrevliga odören. Jag tycker det luktar avlopp eller skit men Petra sträcker sig så långt som till att det luktar lik, och väldigt starkt.

Jag får för mig att det kanske är mina katter som varit i farten och gjort nr 2 på min jobbtröja. I panik sliter jag av mig tröjan och slänger den demonstrativt på golvet. När då både jag och Petra tittar neråt ser vi små bruna fläckar lite här och där på golvet.
Jag utbrister:
"Tänk om någon av oss har tramp....Aaaaaaa, Noooooo!!!!!"
Skon flyger åt helvete och vi båda skriker av skratt när vi ser att undersidan av min jobbsko är full av hundskit.
Petra skrattar glatt, jag halvt skrattar, halvt gråter. Fan vad äckligt!

Skiten är överallt i hela kontrollen, mest på golvet men även på stolsbenen jag suttit och gnidit mina skor mot.
När vi samlat oss tar jag upp skon och går ut till städarna för att fråga om de har en vattenslang att låna eller nåt. Spyr nästan av att ha skiten så nära näsan och tvingas i panik efter friskluft springa ut till rampen och vidare ut genom dörren till plattan. Där slänger jag ut skon och går tillbaka in till kontrollen för att hämta mina privata, rena, skor.
När jag återvänder till bajsskon hör jag hur en av ramparna pratar på internradion om att det ligger en ensam sko ute på plattan, killen verkar tycka att det är lite skumt.
Då måste jag ju erkänna att det är min och de hämtar flinande brandslangen så jag kan få bort äcklet. Jag klarar inte ens att hålla i skon så en av karlarna gör det åt mig, snällt!

Fiiifan, städet fick skura om hela golvet både i kontrollen och inne i fikarummet. När det är rengjort och skon är borta tycker jag dock att det fortfarande luktar så slår på fläkten i hopp om att lukten ska blåsa bort, det gör den inte...
Efter typ en timme kommer jag på att jag ju har för långa byxor som jag ofta trampar på och alltid får vika upp, och nog faaan är det skit även på byxkanten! En hel jävla korv har kletat sig fast och jag har inte sett det eftersom de är uppvikta. 
Det vidriga är att jag, ovetandes, vek upp byxbenen när jag kom in till jobbet. Säkert har jag fingrat på skiten utan att märka det, och sen tryckt upp snus med hundskitiga händer...Blääää, jag kräks!

Sen är det ju tur att man har så vänliga arbetskamrater som aldrig kommer låta mig glömma denna dag.
Voff!

bajsk.jpg

Kommentarer
Postat av: Lisette

Haha, en riktig skit-dag!

2010-05-26 @ 10:58:24
URL: http://lissanmodig.blogg.se/

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0